"Namučila sam se da dođem do savršenog braka": Ovo su deca i supruga selektora Dragana Stojkovića Piksija

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Legenda srpskog fudbala, Dragan Stojković Piksi, u skladnom je braku sa suprugom Snežanom, a njihovo troje dece - Anja, Andrea i Marko - često privlače pažnju javnosti svojim "raskalošnim" načinom života.

Selektor srpske fudbalske reprezentacije nije samo poznat po svojim sportskim dostignućima već i po bogatom porodičnom životu.

O svojoj porodici Piksi govori sa ponosom, a neretko ističe kako je za vaspitanje naslednika zaslužna upravo njegova supruga sa kojom je u braku više od tri decenije.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je gospođa Stojković jednom prilikom za Story.

Piksijeva ćerka Anja je najviše eksponirana, te često deli detalje svog luksuznog života na društvenim mrežama. Ona se udala 2018. godine za francuskog automobilistu Igoa Valentea, a trenutno žive u Londonu i imaju četvoro dece, tri devojčice i jednog dečaka.

Sin Marko je vrlo aktivan na društvenim mrežama, te vidimo da je veliki ljubitelj putovanja, luksuznih automobila i vina. Diplomirao je menadžment na prestižnom londonskom fakultetu i svoj život vodi na relaciji između Amerike i Britanije. Andrea, najstarija ćerka, brižljivo čuva svoj privatni život od javnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija po dolasku u Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA