Našu pevačicu verio Afroamerikanac! Pohvalila se prstenom, a ovo je njen dečko: "Rodiću mu desetoro dece"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pevačica Teodora Tara Stojanović stekla je veliku popularnost učešćem u "Pinkovim zvezdicama", koja se izdvajala zbog specifičnog imidža, a sada je otkrila da je verio dugogodišnji partner.

Ona je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju vereničkog prstena, pa otkrila da je svom izabraniku rekla "da".

Komentari oduševljenja i brojnih čestitki su se samo nizali ispod objave, kako njenih najbližih, tako i mnogih kolega i korisnika mreža.

@iamttara When he makes you the happiest🥰 #proposal #engaged #viral ♬ RIO RIO - Sergej Pajic

Inače, Stojanovićeva se, po svemu sudeći, pomirila sa dugogodišnjim izabranikom, sa kojim, kako je ranije govorila u medijima, planira mnogo dece, ali i da jedno drugom često prave ljubomorne scene.

Tara polako, ali sigurno gradi svoju karijeru, a javnost je već imala priliku da upozna njenog dečka koji je Afroamerikanac.

Kako prenose domaći mediji, fanovi su saznali da se njen momak zove Dejvid Ojona, da dolazi iz Kenije i da se bavi košarkom i muzikom. Ono što je mnoge iznenadilo je i da on pomalo govori srpski, te je povremeno ubacivao i naše reči i izraze.

Par je u jednom snimku odgovarao na 22 pitanja i na većinu je dao tačne odgovore, čime su potvrdili da se veoma dobro poznaju.

Neka od pitanja, između ostalog, ticala su se njihovih planova u budućnosti, pa i toga da li žele da osnuju porodicu.

- Želimo, želimo da imamo puno dece. Ja želim desetoro - rekla je Tara za IDJ TV, a njen dečko, kojeg pevačica često zove Marko, delio je isti stav, piše Blic.

(Telegraf.rs)

Video: "To traje i traje..." Senida otkrila sa kim je u vezi, pa progovorila o porodici i bratu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA