Čekala 6 meseci da bi ispravila grešku! Milica Pavlović priznala veliki peh: "Niste bili zadovoljni..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović prethodnog vikenda je u Zagrebu održala spektakularan koncert svetskog kalibra, a sada je otkrila neke zanimljivosti.

Pavlovićeva je sada priznala da se mnogo nervirala dok je čitala da su njeni fanovi bili nezadovoljni nastupom za ovaj hit u "Beogradskoj areni" i da je čekala šest meseci kako bi ispravila grešku.

- Šećeru! Nikad neću zaboraviti kada su nam dan pred "Beogradsku arenu" zbog nekih tehničkih problema propali svi planovi oko performansa za ovu pesmu! Mnogo sam se nervirala, a onda se to nerviranje dupliralo dok sam čitala vaše komentare da niste zadovoljni tim performansom i da ste očekivali više za takav hit… I od decembra do juna sam morala da budem strpljiva i da čekam Arenu u Zagrebu kako bi konačno "Šećeru" dobio nastup kakav zaslužuje… I možda iz vašeg ugla ovaj nastup deluje elegantno i graciozno… ali mnogo je bilo nezgodno i neudobno. Svi smo bili mokri, sve je bilo klizavo i lepljivo… Plašila sam se sve vreme da ću pasti, otežano je bilo pevati u tom položaju… ali imala sam samo jednu misiju - da konačno budete zadovoljni! A kad ste vi zadovoljni, onda sam i ja srećna. Jer, sve što radim - radim za vas. - poručila je Milica putem svog Instagram profila.

"Svetski performans, izgledalo je fenomenalno uživo", "Da uđe u istoriju", "Kad si ti sretna i zadovoljna, mi smo još sretniji ", "Ma kakav performans, šećeru", "Pa ništa, onda da ponovimo "Beogradsku Arenu", bravo, pokidali ste"...neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Luda žurka na after partiju kod Milice Pavlović posle koncerta u Zagrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA