"Ako bi to pomoglo, ja bih im rado napravio pesmu!": Bajaga o fudbalskoj reprezentaciji Srbije

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Naši Orlovi su se 25. juna borili sa reprezentacijom Danske, a utakmica je završila rezultatom 0:0, što znači kraj takmičenja za Srbiju.

Sada je pevač Momčilo Bajagić Bajaga otkrio da bi rado napravio pesmu za naše reprezentativce, ukoliko bi im to pomoglo.

- Ako bi im pomoglo, ja bih napravio! Imao sam ponudu jednom za reprezentaciju Srbije. Nešto je bilo kratko vreme. Tad je Savo Milošević bio u Fudbalskom savezu, on me bio zvao. Hteli smo, ali nismo. Za reprezentaciju uvek! Rado bih napravio! - rekao je pevači za "Radio S", pa izneo svoje mišljenje i o selektoru Fudbalske reprezentacije Srbije, koji je ovih dana glavna meta kritika, Draganu Stojkoviću Piksiju:

- Ja znam Piksija iz igračkih dana. Dešavalo se, onda kada je on bio aktivan, da ga vidimo u Nišu, u nekoj kafani, pa se pozdravimo. Ja sam voleo jako kako je on igrao kad je bio fudbaler. I stvarno je bio majstor. Kao trener je okej. On dosta zna! Gledao sam ono u Japanu i u Kinu, ima iskustva, ali opet trener može da postavi taktiku, ali ovi ljudi treba da odigraju ono što je on zamislio.

Podsetimo, pevač Boban Rajović je inače snimio pesmu posvećenu našim reprezentativcima, koja je delo Instagram stranice "Negujmo srbski", a nakon loših rezultata Orlova, on i njegov kolega, Dejan Ćirković Ćira su se našalili i objavili zajedničku fotografiju putem mreža.

Boban Rajović i Ćira Printskrin:Instagram/fenomenalnicira

- Ne pomaže ni piroman - napisao je Ćira uz fotografiju sa Bobanom Rajovićem.

(Telegraf.rs)

Video: Bajaga koncert 40 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA