"Rešila se šljama": Ana Nikolić na nesvakidašnji način objavila nove pesme, dobila i Cecinu reakciju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Ana Nikolić je objavila album, odnosno 5 novih pesama koje je publika željno iščekivala proteklih nekoliko godina.

Ona je to uradila danas, 27. juna u ranim jutarnjim časovima, a onda se obratila fanovima preko društvenih mreža:

"Svi bitni datumi u mom životu vezani su za broj 27. Rođena sam 27.09. slava mi je 27.10. i ovaj album puštam vam 27.06. Pogodite kada će goreti Ušće?!

Hvala Doviđenja!

Vaša Ana..."

Kako se navodi, ove pesme su autobiografske i inspirisane su Aninim životom, a osim albuma, sudeći po njenoj objavi, pevačica sprema i veliki koncert koji je trebalo da održi prošle godine, ali zbog problema sa menadžementom do koncerta u Beogradskoj areni ipak nije došlo.

Inače, ona je na ovom albumu radila sa kompozitorom i aranžerom Goranom Ratkovićem Raletom sa kojim je uplovila u vezu i to baš tokom rada na ovom albumu, a ovo su nazivi pesama:

- Hvala, doviđenja

- Rođendan

- Kidam

- Terasa sa pogledom na zid

- Boni i Klajd

Komentari na nove pesme su pozitivni i ljudi je hvale.

"Novi zvuk, nova Ana. Tekstovi bomba. Prijatno iznenađenje od ranog jutra. Bravo", "Naježila sam se", Konačno", "Bravo kraljice" su samo neki od komentara, a da je Ana uradila dobar album govore i lajkovi od Cece, Nikolije, Kije Kockar, Goge Sekulić, Katarine Grujić, Milana Stankovića, Filipa Cara, Katarine Živković...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон🎼🎸

    27. jun 2024 | 14:53

    И ја сам се НАЈЕЖИО нарочито од њене подршке❗Какве везе имају ове певаљке са музиком и као шлаг на торту дође ФИЛИП ЦАР ❗Све мој до мојега🐔🦃🐑🐏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA