"Ana Nikolić me zavela mozgom, hoću da je ženim!" Rale progovorio o venčanju: " Kod nje uvek neka frka"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pevačica Ana Nikolić često privlači pažnju javnosti, a poslednjih meseci se nagađalo da je u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

Inače, oni su decenijama dobri prijatelji, a ljubav među njima planula je tokom rada na Aninom novom albumu.

Oni su najpre krili vezu, da bi na kraju ipak priznali da su zajedno, a sada je Rale progovorio o njihovom odnosu i da li se sprema da stane na ludi kamen.

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo - objašnjava muzičar i priznaje da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

- Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka - rekao je Goran Ratković kroz smeh za "Svetski radio".

Rale je tokom razgovora za "Svetski radio" istakao da su on i Nikolićeva pored ljubavnog, dobar spoj i na poslovnom planu. Kompozitor i pevačica ništa nisu prepustili slučaju, već su na vreme uspeli da završe sve obaveze oko pevačicinog novog albuma koji izlazi krajem tekuće nedelje.

- Sve pripreme oko Aninog novog albuma smo završili na vreme. Pazili smo na svaki detalj. Ovo je jedan lični album, van svih onih kretanja koje smo imali dosad. Mislim da će ljudi prepoznati tu njenu iskrenost. Ima svega, ima i ljubavnih tekstova, ali nijedna pesma nije posvećena meni - rekao je Rale.

Inače, Ana Nikolić je već objavila nove pesme.

(Telegraf.rs)

Video: Danijela Dvornik oplela po hrvatskim navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Relja

    27. jun 2024 | 18:59

    Zavela ga "mozogm" :) pa logicno jer i on nema mozga pa mi dobro dodje i njezin ! :)

  • Normalno

    27. jun 2024 | 14:14

    Veci je kod pileta,nego kod vas obadvoje !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA