Tiktokerka, majka troje dece, otišla u manastir na Kosovu: "Dobila sam blagoslov, život ima drugu dimenziju"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0
Mama Sinjorina Printskrin: Tiktok/mamasinjorina

Popularna tiktokerka, influenserka i modna kreatorka, Mama Sinjorina, žena koja pobija sve tabue i živi, pre izvesnog vremena živela je nekoliko dana u manastiru na Kosovu i Metohiji, monaški životo.

Majka je troje dece, živi život punim plućima, ali je pored svega i te kako prvržena veri, zbog čega je donela odluku da pre izvesnog vremena neki određeni period provede u manastiru.

Ona je snimila i video, u kojem je podelila svoje iskustvo i otkrila kako se osećala "dok je živela kao monahinja", za šta je, dobila i blagoslov.

Naime, oko velikog hršćanskog praznika, popularna Mama Sinjorina je provela tačno 12 dana u manastiru Pećka patrjaršija.

- Provela sam 12 dana u manastiru Pećka patrijaršija i živela sam monaškim životom - započela je ona u svom videuu.

Kako je dalje navela, za sve ovo dobila je blagoslov i tokom tih dana obavljala je posao koji obavljaju i monahinje.

- Imala sam veliku želju za tim i dobila sam blagoslov da budem baš u tom manastiru. Imala sam sreću da budem na velike praznike... Živela sam u sestrinstvu, imala svoje poslušanje, i naravno radila sve što rade monahinje. Život u manastiru ima drugu dimenziju, tamo su i vreme i prostor drugačiji nego u spoljnom svetu.

Ovo je izdvojila kao najdragocenije iskustvo u svom životu.

@mamasinjorina Slava Bogu! #mamasinjorina ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

- Dani u manastiru su bili najposebniji i najdragocenije iskustvo u mom životu. Sestrinstvo manastaira je moja druga porodica, a Pećka patrijaršija moja druga kuća. Kosovo je srce Srbije - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA