Monika Beluči prokomentarisala emotivnu fotku Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića: Svi su se baš raznežili

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Serija "Ranjeni orao" je mnogima jedna od omiljenih domaćih serija, a svi su pomno pratili ljubavnu priču glavnih junaka.

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović igrali su zaljubljeni par koji prolazi brojne teškoće, da bi na kraju dočekli "srećan kraj" u seriji po knjizi spisateljice Mir-Jam.

Oni su se sada podsetili tih dana, pa su objavili fotografiju sa devojčicom koja je igrala njihovu ćerku, kao i fotografiju nakon 16 godina od emitovanja.

- Idu dani .... 2008.vs 2024., napisao je Ivan u opisu ove fotografije koja je raznežila i oduševila mnoge.

Inače, u pitanju je Teodora Jelisavčić. Ona je te 2008. godine imala svega četiri godine i osvojila je srca publike na prvo pojavljivanje. Pojavila se i u "Otvorenim vratima", 2013. godine, kao i nekoliko reklama, ali je zatim nije bilo nigde u javnosti, sve do ove fotografije.

Može se videti da je mala Teodora stasala u prelepu devojku.

Komentari ispod ove objave su se nizali.

"Idu dani sve se menja sem Slobode", Preslatka slika! Baš sam se pitala kako li ta slatka mala devojčica izgleda danas! Izrasla je u prelepu devojku... Ostaje misterija kako njeni roditelji iz serije ne ostariše ni dana?! Jednako su mladi i lepi kao onda", "Da li je moguće da je prošlo 16 godina?", ali jedan je posebno privukao pažnju mnogih i to ni manje, ni više nego od Monike Beluči koja je ostavila emotikon srca.

Ona i Sloboda postale bliske prijateljice tokom 2013. godine na snimanju filma "Na mlečnom putu" reditelja Emira Kusturice, a slavna glumica često komentariše Slobodine fotografije.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Bosiljčić za Telegraf.rs o Jeleni Tomašević, Slobodi Mićalović, Jezdićevom potezu u pozorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA