Tužba za Anđela Rankovića, on saznao u programu uživo: Prebledeo, evo ko ga je tužio

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Jelena Ilić Marinković odlučila je da tuži Anđela Rankovića jer je, kako kaže, izneo laži o njenoj porodici.

- Slagala sam za dve osobe da nisu gledali jedno u drugo, to je na primer za Teodoru i Gačića, ima i još primera. Bilo je laži da sam se venčala u septembru kako bih ušla u rijaliti u decembru, ali ima i neprijatnih stvari koje su ozbiljne laži - navela je supruga Ivana Marinkovića za crnim stolom, te najavila tužbu protiv Rankovića:

- Ovde su ljudi koji su polupismeni i nalaze se sami u mojim rečima, pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje - rekla je Jelena, a Anđelu nije bilo dobro dok je slušao to.

Podsetimo, u emisiji "Pretres nedelje" Anđelo Ranković je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lot

    27. jun 2024 | 09:59

    Bravo jelena

  • Mirjana

    27. jun 2024 | 15:30

    Dovoljno je pogledati film Montevideo i videti sa kakvim se žarom bori jedna ekipa i sa trenerom kakve poruke daje svojim igračima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA