"Moja prelepa maturantkinja": Luna Đogani nije krila oduševljenje izdanjem sestre Nine za njenu posebnu noć

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Nekadašnja rijaliti pobednica i jutjuberka Luna Đogani, oglasila se povodom svoje sestre Nine Đogani.

Nina je završila srednju školu, te je usledilo matursko veče na kom je ona blistala u crnoj korset-haljini sa perjem, a tom prilikom je napravila nekoliko fotografija i snimaka koje je okačila na svoje društvene mreže.

Međutim, Luna se oduševila stajlingom svoje sestre, te je ponosno podelila na svoj Instagram Ninin video sa maturske noći.

- Moja prelepa maturantkinja! - napisala je Luna u opisu objave, a fotke možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Anabela je nedavno priznala da je strožija prema ćerkama Luni i Nini, u odnosu na unuke koje je razmazila.

- Mnogo sam blaža prema unučicama, mislim da je to normalno. Moja baka je uvek preterivala, napravila je od mene tako razmaženu da ne kažem šta… Posle sam godinama razmišljala, šta uopšte znači razmaženo dete? Dete koje je imalo puno pažnje i ljubavi, da li je to napravilo od nekoga lošu osobu? Ljudi koji vode problematične živote i prave probleme, nisu bili previše voljeni. Mislim da im je falilo ljubavi i da su tim svojim ponašanjem privlačili pažnju. Vrištali su za pažnjom! Barem se iz moje okoline ispostavilo da deca koja nisu bila pažena i mažena, su pravila ozbiljne probleme. Tako da ne mislim da ljubav može bilo koga da pokvari - objasnila je pevačica i priznala da se trudi da u svakom trenutku ugodi svojim mezimicama.

- Neka je razmaženo i treba da bude razmaženo, to je samo dete koje je voljeno i paženo - zaključila je ona.

Nina i Luna su se često našle u neprijatnim situacijama jer su ćerke poznatih roditelja.

- Puno puta u životu i više im je donelo lošeg nego dobrog. Predrasude, razna mišljenja, neko smatra da ima prava da o tebi misli šta hoće, samo zato što si javna ličnost. U startu si osuđen na propast. Koliko je ko psihički spreman i jak mentalno da izdrži, sve to. Imamo situacije gde deca čak sebi oduzimaju život. Imala sam sreću da su moja deca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena, jer su im roditelji javne ličnosti. Bogu hvala pa su toliko jake, snažne, psihički i mentalno da su to znale da preguraju na jedan zdrav način. To nije droga ni alkohol, nisu postale probisveti. Nina upisuje DIF, baviće se sportom, a Luna se iz kakvog, uslovno rečeno zla, pretvorila u predivnu, porodičnu ženu, majku koja je vredna. Ima svoj biznis koji joj odlično ide. Ja to negde sebi pripisujem, to je neka moja snaga koju sam prenela na njih, kao što sam ja od svoje majke učila - poručila je Anabela.

(Telegraf.rs)

Video: Nina Đogani objavila snimke s dečkom koji je na robiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дада

    27. jun 2024 | 06:57

    Ово није хаљина за некога од 18 -19 година, изгледа маторо и здепасто!

  • Maks

    26. jun 2024 | 22:22

    Lepa jeste ali nije lepša od Lune. Visoka, zgodna plavuša kao da je supermodel.

  • Una

    26. jun 2024 | 22:18

    Imala je lepsu za 18.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA