"Ponizili ste nas i stidite se!": Milan Marić se ponovo oglasio i oštro kritikovao fudbalere nakon ispadanja

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Razočaranje je prisutno dan nakon što je fudbalska reprezentacija Srbije završila svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj remijem bez golova sa selekcijom Danske, a ovim povodom se oglasio i glumac Milan Marić.

- Džaba reči i patetika, većini vam se j**e za reprezentaciju - napisao je glumac na društvenoj mreži X, ali se tu nije zaustavio.

- Svaki put se naložim i pomislim: "Nemoguće da im nije stalo". Evropsko smo čekali 24 godine i nemoguće da im nije stalo. Pokidaće. Izginuće. I na kraju šta? Ništa! Nekima je stalo, nekima i ne baš. U zbiru jedno veliko ništa. Koliko života imate da vam u ovom sada nije stalo? - pita se Marić.

- Odnos prema reprezentaciji nisu pevači u hotelu, ribe, pivce, frizurice, tetovažice, uvijanje u zastavu i glupavo-patetične izjave novinarima, već odgovornost. Vi to nemate i stidite se. Ovo je vaš odnos prema svima nama koji taj fudbal volimo. Nas ste ponizili i stidite se - dodao je Milan na pomenutoj platformi.

Milan Marić Printskrin: X/eugensmesni

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije je ispala sa Evropskog prvenstva već u grupnoj fazi, poraz od Engleske, onda dva remija protiv Slovenije i Danske nisu bila dovoljno da se napravi nešto više, pa će tako Srbija morati kući.

(Telegraf.rs)

Video: Danijela Dvornik oplela po hrvatskim navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana Deutschland

    26. jun 2024 | 22:23

    U pravu je za sve što je rekao.Sram ih bilo sve zajedno a Piksi je nesposoban da bilo šta uradi....Menjati sve iz korena u srpskom fudbalu ...SVE

  • Jack CH

    26. jun 2024 | 23:11

    Bravo Milane!

  • ime

    27. jun 2024 | 00:40

    U pravu je, za svoje klubove svi dobro igraju. Za reprezentaciju mlaki uvek. Nema zajednistva, nacionalnog ponosa, nicega. Da ovako igraju za svoje klubove niko se ne bi bas ovajdio od fudbala…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA