Pevačica grupe "Magazin" ih napušta posle 14 godina! Ona je sedma koja im je rekla "doviđenja": Posvetiće se..

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Grupa "Magazin, osnovana je još sedamdesetih godina kao "Dalmatinski magazin", a dosad je promenila svega 7 pevačica.

Ovo su sve pevačice popularne grupe: Majda Šoletić (1979-1981); Marija Kuzmić (1982); Ljiljana Nikolovska (1983-1990); Danijela Martinović (1990-1996); Jelena Rozga (1996-2006); Ivana Kovač (2006-2010) i Andrea Šušnjara (2010-2024).

Kako navodi "Slobodna Dalmacija", Andrea će biti uz grupu do kraja ovog leta, nakon čega će se posvetiti solo karijeri. Vođa grupe Tonči Huljić u tome će joj i te kako pomoći, a kako je rekla za pomenut medij oni su nastavak saradnje već dogovorili i on će joj pisati pesme.

Inače, Andrea je sa 20 godina pobedila kancer, a poslednjih godina imala je problem sa štitnom žlezdom.

- Imam problema sa štitnom žlezdom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulisati do kraja leta. Nemam puno vremena za odmor, jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po ceo dan, odem na neku večeru, uglavnom brza hrana, odradim koncert pa vraćanje nazad… Nije lako -  govorila je Andrea ranije za hrvatske medije i priznala da joj je Jelena Rozga velika podrška:

- Mi smo se po pitanju toga čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik bolesti od nje. Ja se gojim i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu.

Mac, dodela nagrada Foto: Nikola Anđić

Inače i Jelena Rozga je govorila o dugogodišnjoj borbi sa hašimotom.

(Telegraf.rs)

Video: Vlada se nakon raspada Elitnih odreda posvetio veri: Evo gde smo ga uslikali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA