Vojaž u dvorcu iz 18. veka doživeo paranormalno iskustvo: "Gvozdena vrata od 500 kila su se sama otvorila"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladi reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž, progovorio je o čudnom iskustvu kroz koje je prošao tokom snimanja spota za pesmu "Januar i jun".

Nakon dueta sa Cecom kojim su se svi oduševili, pesma sa albuma koja je privukla najveću pažnju je "Januar i Jun" koja takođe zauzima visoko mesto u trendingu, a koju je Vojaž snimao u Pulju, oblasti u jugoistočnom delu Italije, u dvorcu koji datira iz 18. veka.

- Mi smo spavali u toj kući gde smo snimali spot, jer je bilo najjednostavnije. Pošto je to dvorac iz 18. veka, on je u sklopu celokupnog kompleksa, ima i crkvu koja je tada napravljena, katoličku, i ja znam da nisam lud, ali u 2-3 ujutru sam se probudio i moj prozor direktno gleda na te dveri i otvaraju se ta gvozdena vrata sama od sebe i vidim mrak je unutra, sve je ugašeno i ja sedim i gledam i vidim otvorena gvozdena vrata koja imaju po 500 kila - objasnio je Vojaž za K1 Televiziju, pa otkrio kako se osećao u tom trenutku:

- Ja stvarno prvo pomislim da me neko zeza, i gledam, ne verujem - ja druže ne spavam do šest ujutru. Neću da zatvorim oči, neki vampir da me ujede ili tako nešto. Tako da sam ostao bez sna u Italiji, ali smo stvarno uradili jako dobar posao za spot, i drago mi je da je tako ispalo.

(Telegraf.rs)

Video: Snimili smo Vojaža sa novom devojkom: Častio prelepu brinetu šopingom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA