Rada Manojlović otkila tajne kolega sa estrade: "Prodaju manje od 50 karata, pa kažu tehnički problemi"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Često se na nastupima pevača događaju nepredviđene situacije, a neretko i otkazivanje istih, te je Rada Manojlović sada otkrila šta znači kada njene kolege otkažu svirku iz "tehničkih razloga".

Rada tvrdi da su uvek uzrok tome loše interesovanje i mali broj prodatih karata, pa je njene kolege sramota to javno da obelodane.

- Svaki put kada kolege otkazuju nastupe, pod izgovorom da su tehnički problemi znači nedostatak interesovanja za nastup i prodaja manje od, ugrubo 50 karata. Nema veze o kom pevaču se radi, može svakom to da se desi, nego je problem što kolege nisu iskrene. Može da se desi i početnicima i velikim zvezdama. Šta je tehnički problem? Da udari grom u trafo stanicu pa nema struje. Em nema gromova, a i da se desi, sredilo bi se to već. Imamo usta, grlo, mikrofone, instrumente, struju, tehnički problem je publika koja nije došla. To može da bude iz iks razloga - rekla je Rada, pa je onda objasnila da je i sama imala sličnu situaciju.

- Ja sam imala puno primera. U jednom klubu koji prima 1000 ljudi, meni dođe 200. Ja odradim, naravno. Onda me posle nekog vremena zovu iz istog mesta ali za drugi lokal, ja kažem da treba da razmislimo jer nisam dobro prošla. Odlučim da se pojavim, i taj lokal bude dupke pun. Bitno je i ko su gazde lokala, objekti gde se nastupa, da li su na dobrom ili lošem glasu. Tako da ne mora da zavisi uvek od pevača - otkrila je popularna pevačica u emisiji "dIvan show".

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović otkrila kako je pomogla Priji dok niko nije znao za nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gsp

    27. jun 2024 | 05:56

    Rado, nisi jedina, ima još tvojih koleginica koje jure karijeru, a kad ćete decu da radjate? Čemu sve ovo ako nema dece, ovi mladi /ne svi, fala Bogu/ misle samo na sebe, da su vaši roditelji tako mislili nekih od vas ne bi bilo. Šta bi bilo da su bile sebične majke: Teslina, Pupinova, Cvijiceva......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA