Maja Marinković pod stresom zbog momačke večeri od Stanislava: "Nisi ti doživeo da se ona zaljubi u tebe"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Janjuš je Stanislava posavetovao da mu je bolje da na svadbi samo mirno sedi

Odlukom gledalaca, ove subote u "Eliti" biće organizovano gala venčanje i svadbeno veselje bivših emotivnih partnera Mione JovanovićStanislava Krofaka, čije će devojačko i momačko veče biti održano večeras, 25. juna.

Veliki šef rešio je da upriliči svadbu baš za njih dvoje, a Mionin sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša juče 24. juna je doživeo nervni slom, te je Jovanovićevu nagovarao da odbije zadatak. Na kraju, prihvatila je, uz niz ultimatuma koje joj je postavio dečko.

S druge strane, ova vest ugrozila je i Maju Marinković, bivšu Krofakovu devojku, koja se nada njihovom pomirenju. Ona je, takođe, pokušala da iznese spisak upozorenja i zabrana Stanislavu, međutim on joj je jasno stavio do znanja da njene naredbe neće usvojiti.

Sada je Maja stavila Stanislavu do znanja da je pod stresom zbog prestojeće momačke večeri.

- Ajde nemoj da me smaraš, inače neću da pričam sa tobom - govori Stanislav Maji.

- Ne možeš tako da mi kažeš, ja sam sad pod stresom. Dobila sam. Nisam psihički dobro.  Je l' nećeš da daš striptizeti da ti se približi? - nastavlja Maja.

- Daj Majo nemoj me smarati - uporan je Stanislav pri svojoj izjavi.

- Ja stižem, veruj mi - naglašava Marinkovičeva.

- Druže nisi ti doživeo da se zaljubi u tebe. Da si doživeo, ti bi otkazao meč za 2027. godinu - nadovezuje se Majin bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš.

- Znači ovo što sam ja proživeo, to je sitnica? - pita kroz smeh Krofak.

- Ulazila mi kroz dimnjak u sobu. Na svadbi brate, samo ovako da sediš za stolom ko onaj Vukota kad se ženio i kad onaj samo stoji - govori Janjuš.

- Na Rajskom jezeru maknu čamac i nema čamca - kaže Stanislav

- Druže ta preplivava, ona leti, ona ima i padobran. Ona dolazi samo ako hoće. Brate je l' si gledao nekad trilere? Ozbiljne trilere? Mi smo u ozbiljnim trilerima. To shvati druže - zaključuje Janjušević.

(Telegraf.rs)

Video: Taki Marinković stigao na svadbu Bore Santane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA