Dejan gradi kuću na placu oko kog se ranije posvađao sa majkom zbog Dalile: "Sreća pa nije dala..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Kako Dejan ističe "sreća pa mama nije dala da se pravi bilo šta"

Nekadašnji zadrugar Dejan Dragojević, odlučio je da sagradi kuću na placu koji je kako se ranije pisalo u medijima trebalo da navodno pripadne njegovom bratu Davidu, gde će živeti sa svojom devojkom Jovanom Stojanović.

Navodno je njegova majka Biljana ostavila taj plac njegovom starijem bratu, zbog čega se Dejan posvađao tada sa njima, a planirao je da sagradi kuću za njega i Dalilu.

- Došli smo na onaj famozni plac o kome ste slušali sto godina. Ja bih trebao da počnem ovde da pravim kuću. Samo čekam da se jave da vidim da li će da bude montažna ili zidana. Sada ću da pokažem kako temelj izgleda. Ovaj temelj su napravili moji mama i tata dok su bili u ljubavi. Samo što tu nikad ništa nisu napravili. Još temelja da se doda tamo. Ovo je sve dvorište. Ovo će da se seče i vadi. Ovamo će biti bazen. Ovamo je Jovana već u dvorištu, navikava se već - govori Dejan, pa dodaje:

- Posle toliko godina došao je na red plac o kom se vodila polemika. Sreća pa mama nije dala da se pravi bilo šta. Slušajte vaše roditelje, učite na mojim greškama!

"Srećno bilo", "Srećno Deki i Jovana", "Nema veze , da li je plac Davidov ili Biljin....važno da je dat Dejanu....znam da se pričalo tada da je taj plac obećan Davidu....e sada da li se vodio na njega ili Bilju....nebitno, važno da su dali Dejanu", "Bog zida i kada ruši. Zapamti. Sretno Dejane od srca!", "Bravo Dejane"...neki su od komentara ispod objave.

(Telegraf.rs)

Video: Napunio sam baterije za deset meseci": Dejan Dragojević ulazi u "Zadrugu 7 Elitu"?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. jun 2024 | 18:34

    Koga zanima ovaj covek? Sta radi i kako zivi? Cemu medijski prostor i s kojim razlogom? Sta je on uradio botno za nasu Zemlju?

  • febo

    25. jun 2024 | 19:01

    A jel gradi i dzamiju u dvoristu?

  • Cigi

    25. jun 2024 | 18:24

    Trebao si dati to mesihatu Islamske zajedinice da podignu dzamiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA