Veljko Ražnatović objavio emotivnu fotku od koje suze same idu: "Fali mi u svakom momentu, svake sekunde"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Bokser otvorio porodični album

Veljko Ražnatović često objavljuje porodične fotografije na svom Instagram profilu.

Tu je njegova porodica, sinovi i Bogdana, ali i majka, sestra...

Bokser se ovog puta podsetio perioda kada je bio beba i objavio je emotivnu fotografiju sa pokojnim ocem.

Arkan svog malog sina drži u naručju, dok se mali Veljko smeje.

Inače, Veljko je u podkastu ispričao da li mu otac nedostaje, pogotovo sada kad je i on roditelj.

- To je retoričko pitanje, realno. Fali mi u svakom momentu, u svakoj sekundi. Smatram da mi je veliko životno znanje oduzeto njegovim odlaskom, puno stvari bih naučio i bio 50 puta mudriji nego što sam danas.

- Da li bi on bio ponosan na odabir tvoje profesije, na život kakav vodiš? - upitan je Veljko u podkastu u kom je gostovao.

- Ne znam... - počeo je.

- Stvarno ne znam. Kao što vi i sami znate, ja upoznao svog tatu nisam. Možda bi hteo da završavam treći fakultet ili da sam u totalno nečemu petom... Ne znam. Verujem da bi sigurno bio ponosan na čoveka u kakvog sam se napravio. E, sad, da l' bi bio ponosan na neke stvari iz prošlosti - siguran sam da ne - priznao je Ražnatović.

Nakon konstatacije da njegova majka Ceca stalno prati sve mečeve, ali da su joj isti stresni, Veljko je upitan da li ga je nekada posavetovala da batali boks.

On kaže da o tome nema ni govora.

- Ona zna da ne može to da mi kaže. Ne bi imalo nikakav efekat ni da mi kaže, a i zašto bi me sputavala u nečemu što me čini onim što jesam? - rekao je u podkastu Informera i priznao da mu je "mama uvek bila k'o tata, a tetka k'o mama". 

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Mladenović zaprošena: Muškarac kleknuo i izvadio prsten, a njena reakcija je potpuni hit!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    26. jun 2024 | 09:42

    Dragi Veljko, lepo je sto tako razmisljas. Pravio si greske, shvatio si da si gresio i tako sw postaje bolji covek. Znam dobro kako je ziveti bez oca, ceo zivot sanjas o njemu. Ipak ja ti zelim da budes otac za primer svojim sinovima. A to ces biti sigurna sam.

  • Mirjana

    26. jun 2024 | 13:11

    Veljko,naravno da ti tvoj otac fali,ali i ti si se ostvario kao otac,pa shvatas.A d,deca su najveci vetar u ldja.Veliki ljudi su izdrzljivi.Sa srecom....

  • Goran

    26. jun 2024 | 13:11

    Mudro zboriš Veljko. Sve više mi se svidjaš, imaš opasan gen i moraš ga suzbijati. Ne da je loš ili dobar već nije preporučljiv u današnje vrijeme. Živio ti i nastavi sa borbama i pobjedama u životu i u ringu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA