Kosjerina spakovala kofere i otišla iz Srbije: Pokazala kako uživa posle venčanja, jedan detalj sve oduševio

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novopečena mlada se oglasila sa egzotičnog mesta

Voditeljka Dragana Kosjerina imala je veoma zanimljiv mesec.

Ona se 8. juna udala za dugogodišnjeg partnera Bojana Perduva, a njihovo slavlje trajalo je dva dana jer su imali crkveno i građansko venčanje.

Kosjerina se oglasila na svom Instagram profilu i podelila fotografiju koja je oduševila mnoge.

Lepa voditeljka je pozirala pored prozora sa pogledom na more uz zalazak sunca, a nosila je usku haljinu sa jednim golim ramenom koja je savršeno istakla njenu figuru.

Sve je upotpunila romantična pesma Lane Del Rej koja je svirala u pozadini.

Inače, Dragana i Bojan upoznali su se 2018. godine kada je Dragana bila običan pacijent i izabrala Bojana za svog doktora.

- Suština dobrog odnosa, kako kaže, jeste spremnost da drugu osobu saslušaš i prihvatiš da je njeno mišljenje drugačije. Sa Bojanom je spoznala da dvoje mogu imati potpuno oprečne stavove o nečemu, a da se to međusobno poštuje.- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze. Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu - pričala je tada Dragana za "Gloriju".

Kako je njeno venčanje izazvalo pažnju javnosti, Dragana je podelila trenutke na svom instagramu, pa su se mogli videti trenuci pre venčanje, kao i jedna od njenih prelepih venčanica.

(Telegraf.rs)

Video: Predivan snimak sa venčanja Dragane Kosjerine: Kada mlada zavrti kukovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    25. jun 2024 | 14:29

    Како се удала, слика се као у припремама за онли...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA