"Kad ih vidim, postaće beli!" Karleuša se obratila momcima iz Crnog Ceraka hit porukom, spremna je na susret!

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Baš jedva čekam da ih vidim", navela je diva

Muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć se uključila uživo putem svog Instagram profila.

Pevačica je govorila o raznim stvarima, a glavna tema bila je predstojeći nastup na "Music Week festivalu", na kom će se pojaviti kao jedan od glavnih izvođača, u nedelju 30. juna.

Osim Karleuše, to veče nastupa i grupa "Crni Cerak", a frontmen Relja Despotović, mnogima poznatiji kao Seksi, svojevremeno je izjavio da su mu roditelji branili da sluša JK i zahvalio im se na tome.

Diva se u lajvu osvrnula na tu izjavu i rekla da jedva čeka da nastupe na istoj sceni, kao i da će imati priliku da je konačno gleda i sluša.

- Lackuu i Crnom Ceraku se najviše radujem. Baš jedva čekam da ih vidim. Kad vidim Crni Cerak, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog tog sudara energija. Čula sam da je taj iz Crnog Ceraka rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kad je bio mali. Sad će imati priliku da čuje, vidi i gleda JK. Baš se radujem - istakla je Jelena, koja već neko vreme sprema nastup za ovu priliku.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša otkrila: Sa Duškom sam u fazi sporazumnog razvoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA