"Bilo je praznih koverti!" Pevačica na svadbi okupila pola estrade pa šokirala priznanjem: "Moram da kažem..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Bolje nemoj doneti ništa nego to", navela je ona

Pevačica Tamara Milutinović pre dve nedelje organizovala je gala svadbeno veselje, o kojem se i danas priča.

Tamara i njen suprug Darko Jevtić okupili su brojne prijatelje i saradnike. Bilo je preko 400 zvanica, a utisci se i dalje sabiraju.

- Nisam se još odmorila, svaki dan stigne nešto novo! Slike, snimci... Uvek nešto. Još uvek nisam stigla da izbacim slike na Instagram, eto, to na primer, sad sam se setila, ali prelepo je bilo. Mnogi su mi rekli: "Svaka čast, kakva je hrana bila!", a ja u bife nisam ni ušla. Znači, uopšte ne znam šta je bilo od hrana - priznala je Tamara, pa otkrila najčudniji poklon koji je dobila.

- Praznu kovertu? Čula sam od nekih koleginica koja su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: "Bože, ko donosi praznu kovertu?." Ko ima hrabrost da donese praznu kovertu, pa bolje nemoj doneti ništa nego to. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona, od moje drugarice Edite, Stevana frizera, jako su bili inovativni - priznala je pevačica.

Kako su se danima spekulisalo o cifri koju je potrošila, pitanje koje je usledilo, bilo je upravo vezano za to...  A, kako kaže, od para "neće biti ni za jedno putovanje na Zlatibor".

- Misliš, jesmo li u minusu ili u plusu? U debelom minusu. (smeh) Mi smo u minusu, tako da ne znam, moraćemo nešto da smislimo. Šalim se. Pa mislim, vidi, Darko i ja kada smo se odlučili da pravimo svadbu, nijednog trenutka nismo razmišljali u smislu da budemo nekom plusu ili da zaradimo ili nešto tako, čak smo i sebi postavili neku gornju granicu do koliko možemo da potrošimo, tako da sve je to tako smo planirali. Jeste, ispalo je papreno, ali ispalo je sve tako kako smo planirali. Mislim, nije nas ništa iznenadilo - navela je Tamara Milutinović za Telegraf.

Ono što se mnogima dopalo je to što su Tamara i njen suprug ispoštovali mnoge srpske običaje, što je bila i njegova, ali i njena želja.

- Jedino sito nisam bacala. Dobro, mislim, to je bila i nejgova i moja želja. Njegova je želja bila da gađa jabuku. Moja je želja bila da izađe iz svoje rodne kuće i prosto, to je neka tradicija koju sam želala od početka, mislim, kada sam počela da maštaam o svojoj venčanici i svadbi, maštala sam o tome kako moj budući suprug gađa jabuku ispred moje rodne kuće. Mislim, to su stvarno neki momenti koji se onako za pamćenje i koji su lepi. Zašto ne ispoštovati to? - navela je ona.

Spekulisalo se i o cifri "kojom je fudbaler kupio pevačicu", a njen odgovor je:

- To ne znam, to neću da komentarišem, to morate da pitate moju braću. Vidi, da kažem ja tebi nešto, koliko mlada vredi, malo se otvorio! (smeh)

Kompletan intervju poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Mladoženja kupio mladu za 5 hiljada evra i izveo je iz roditeljskog doma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA