Oglasila se Mionina majka, pa potkačila Nenada Aleksića: "Sa pantera si spala na... Pa-pa čika Ša"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Oglasila se majka od Mione Jovanović

Nakon konstantnih svađa između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, objava njene majke Danijele Jovanović napravila je pometnju.

- Šta ti još treba da staviš tačku? Sa pantera si spala na... Vreme je kćeri da kažeš: "Pa-pa, čika Ša". Reci zbogom ucenama, uvredama, ponižavanju, izdaji, manipulaciji. Uživaj u narednim danima, budi borac i budi jaka, voli te najjači borac na svetu, majka - napisala je Mionina mama na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je doneo odluku da stavi tačku na odnos sa Mionom Jovanović, a nakon toga doživeo je nnervni slom.

- Hoćeš da raskineš? - pitala je Miona.

- Da, saslušaj. Šest meseci si me vređala na mrtvo ni za šta. Potrčko sam si, titram ti m*da. Ljubiš se kad ti se ljubi i maziš kad ti se mazi. Je l' te ne radim? - govorio je Ša.

- Kako ti izdržiš? Ja sam pristala jer si ti rekao. Ja ne bežim ni od čega, ne plašim se jer neću ništa da uradim. Ti si meni rekao da se tresem u izolaciji jer je on sa Majom ceo dan - rekla je Miona.

- Izgubićeš me svojim ponašanjem. Ti se ne nerviraš, tebi puca k**čina. Ti si mene ovde urnisala, praviš se fina i mutava, a nisi ni fina, a ni mutava. Ti meni jedno kažeš, a drugo za stolom. Ti sve lažeš - govorio je reper.

- Ma nosi se ti u tri lepe. Je l' si raskinuo sa mnom? - rekla je Miona.

- Ako odeš na svadbu... Teraj se u k**ac sa tim ponašanjem! - vikao je Ša, spomenuvši rijaliti venčanje Mione i Stanislava Krofaka o kom se uveliko priča.

- Rešili smo, ostavio me je - dodala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović pobednica Sound Clash-a

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA