"On veri svaku devojku": Dečko Aleksandre Bursać postao glavna tema na mrežama zbog bivših poznatih partnerki

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica Aleksandra Bursać je zaprošena, te je rekla "da" svom 10 godina mlađem partneru i kolegi Stevanu Sekuliću u pariskom Diznilendu.

Par uživa u svojoj ljubavi i planira da priredi veliko svadbeno veselje uz porodicu, prijatelje i kolege sa estrade.

Međutim, Stevan je pre nje bio u vezi sa Ružom Rupić, takođe pevačicom, ali i sa influenserkama Vanjom Veljić i Marinom Aranđelović.

Na društvenoj mreži "X" su se pojavile šale na račun pevača, jer je, navodno, verio svaku devojku nakon što je stavio tačku na odnos sa Ružom.

- On je bio sa Ružom, Marinom i Va Vanom... - napisala je jedna korisnica platforme, dok je druga dodala:

- Zar nije on bio i sa onom Marinom Aranđelović veren ili sam ja nešto izmislila?

Stevan Sekulić Printskrin: X/marijanalola

"On je bukvalno verio sve posle Ruže haha", "Molim? To je onaj lik što je stalno iskakao na Tik Toku sa Marinom? Kad pre...", "Dečko samo juri javne ličnosti da mu budu devojke, promoviše se par meseci, pa druga", "On veri svaku devojku sa kojom je", "Ružin bivši verio i Marinu, devojku pre Aleksandre, tako da …", "Ovaj lik samo još mene nije verio", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Aleksandru Bursać je verio dečko Stevan Sekulić u Parizu, tačnije Diznilendu.

Ona je bila presrećna, pa je lepu vest podelila na mrežama uz zajedničke fotografije.

- Ja sam svoju sreću strpljivo čekala i desila mi se nezamisliva ljubav, podrška i poštovanje. Hvala ti veverice moja što si se pojavio - napisala je Aleksandra na svom storiju.

Što se Aleksandre tiče, ona je pre nekoliko godina prošla je kroz težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom, o čemu je pevačica više puta otvoreno govorila.

Nedavno, iz druge perspektive, Aleksandra je gostujući u emisiji "Show se nastavlja" rekla da je zahvalna na tome što joj se desilo, a potom i ispričala kako je saznala za prevaru.

- Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepisku, da su poruke vrlo eksplicitne. Prvo sam mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava - pričala je Aleksandra, ali sada je sve to iza nje jer je pronašla partnera za ceo život.

(Telegraf.rs)

Video: Luda žurka na after partiju kod Milice Pavlović posle koncerta u Zagrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA