Oglasio se Nenadov otac! Nakon haosa koji je nastao zbog svadbe Mione i Stanislava, bio je kratak i jasan

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Zoran je poručio samo jedno

Otkako je saopšteno da će se održati svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, u Beloj kući je nastao haos, te se ovim povodom oglasio i otac Nenada Aleksića Ša.

Danas je u Elitu stiglo obaveštenje da je publika na anketi izabrala da se održi svadba Mione i Stanislava, te je ovu vest Ša jako teško prihvatio.

Iako je prvo nudio da joj plati kaznu, kasnije je odlučio da bude kum i pomogne u organizaciji.

Međutim, svima je bilo jasno da mir neće dugo trajati, pa je vrlo brzo nastala žestoka svađa, tokom koje je Ša urlao, plakao i žestoko se vređao sa Mionom.

Zoran Kiza Aleksić se oglasio, te nije želeo da komentariše karambol koji je nastao, već samo poručio da mu je žao zbog situacije u kojoj se nalazi njegov sin.

- Situacija je takva da je meni njega žao. Žao mi je što se on sam sebe uvlači u takvu situaciju da se pati i da dolazi do takvih njegovih brzih reakcija. Žao mi ga je što sebe dovodi u ovu situaciju - poručio je otac Nenada Aleksića Ša za Pink.rs.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša doneo je odluku da stavi tačku na odnos sa Mionom Jovanović, te je krenuo da joj navodi razloge, pa je nastala je nova svađa.

- Hoćeš da raskineš? - pitala je Miona.

- Da, saslušaj. Šest meseci si me vređala na mrtvo ni za šta. Potrčko sam si, titram ti m*da. Ljubiš se kad ti se ljubi i maziš kad ti se mazi. Je l' te ne radim? - govorio je Ša.

- Kako ti izdržiš? Ja sam pristala jer si ti rekao. Ja ne bežim ni od čega, ne plašim se jer neću ništa da uradim. Ti si meni rekao da se tresem u izolaciji jer je on sa Majom ceo dan - rekla je Miona.

- Izgubićeš me svojim ponašanjem. Ti se ne nerviraš, tebi puca k*rčina. Ti si mene ovde urnisala, praviš se fina i mutava, a nisi ni fina, a ni mutava. Ti meni jedno kažeš, a drugo za stolom. Ti sve lažeš - govorio je reper.

- Ma nosi se ti u tri lepe. Je l' si raskinuo sa mnom? - rekla je Miona.

- Ako odeš na svadbu. Teraj se u k**ac sa tim ponašanjem - vikao je Ša.

- Rešili smo, ostavio me je - dodala je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović i Damir Handanović ukrstili glasove i zapevali ovaj mega hit: Bakšiš "pljušti"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duša

    25. jun 2024 | 09:52

    U subotu na dan svadbe trbalo bi napraviti nešto da Ša poludi i oterati ga u ZATVOR....da bi svadba bila po protokolu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA