"Imamo problem sa veznim redom!" Ceca dala savet Piksiju pred meč sa Danskom: "U paru ne mogu da igraju..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 13

"Ja sam pevačica i vrlo uspešno radim taj svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri", našalila se Ražnatovićka

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trenutno se nalazi u Minhenu, zajedno sa ćerkom Anastasijom i članovima porodice Gudelj.

Svi zajedno prate Evropsko prvenstvo u fudbalu, a kako Ceca ističe, omiljeni fudbaler iz naše reprezentacije joj je, bez premca, njen zet Nemanja Gudelj.

- Sjajno se provodim u Minhenu, na nagovor moje ćerke sam ovde, tu smo da bodrimo našu reprezentaciju. Prelepi su mi utisci sa utakmice Slovenija - Srbija. Slikala sam se sa svim navijačima Slovenije, sa navijačima iz Srbije. Tačno se vidi velika ljubav između Slovenaca i Srba - istakla je Ceca, pa se prisetila vremena kad je vodila fudbalski klub "Obilić".

- Imam i nekog pređašnjeg iskustva, razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave, Fudbal je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam u svoju karijeru, jer to je strast - priznala je pevačica, pa otkrila kakav nam uspeh predviđa u sledećoj utakmici.

- Protiv Slovenije nismo igrali kao protiv Engleza. Plašila sam se da ne izgubimo. Mislim da ćemo protiv Danaca da se konsolidujemo, da će proraditi srpski inat. Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i Božija volja u pitanju - istakla je Ceca.

Ona ističe i to da joj je podjednako stresno kada gleda zeta na fudbalskom terenu, kao i sina Veljka Ražnatovića u boks meču.

- Isto mi je stresno i kad gledam Veljkov boks meč i kad gledam reprezentaciju. Volim kad moja zemlja pobeđuje, a isto tako kad moj sin pobeđuje. Malo mi je stresnije kad Veljko boksuje jer je opasniji sport, a ovamo mi igra zet, ne mogu da vagam - rekla je balkanska zvezda, pa otkrila da poznaje lično momke iz reprezentacije.

- Nemanja Gudelj mi je najomiljeniji fudbaler. Igrom slučaja znam naše fudbalere. pevala sam mnogima, neke sam upoznala preko Nemanje i Anastasije, neću nikoga da favorizujem. To su sve momci, velike patriote - navela je ona.

Ceca je dala svoj sud i o igri Orlova. Da je na Piksijevom mestu, kako kaže, pozabavila bi se veznim redom.

- Svesni smo da u paru ne mogu da igraju Mitrović i Vlahović, na veliku žalost, dva sjajna igrača, mislim da mi imamo problem sa veznim redom. Imamo odbranu koja je izginula svih ovih utakmica, problem je vezni red. Moj mu je savet da se malo pozabavi veznim redom i u zavisnosti od ekipe do ekipe, sa nekom ekipom morate igrati na kontru, sa drugom ofanzivno. Kad je ofanzivno stavljaš ofanzivce, kad je neka je neka opasnija ekipa, moraš malo da se zatvoriš, da čekaš iz kontre da daš gol, ali ja nisam trener, ja sam pevačica i vrlo uspešno radim taj svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri - ispričala je Ceca za Blic kroz smeh.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca srela navijače Slovenije pred meč sa Srbijom: "Ajde Janezi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    24. jun 2024 | 18:34

    A šta kažu Jovana Jeremić i Karleuša? Pitam za druga.

  • Atlantida

    24. jun 2024 | 18:50

    Sad se lakše diše.Da je sreće bilo i da se Piksi konsultovao sa Cecom pre prve utakmice sad bi bili opušteni.Pameti nikad dovoljno u zemlji Srbiji.Nadam se da će Pešić da je kosultuje pred OI.Kad bi je samo još i Nole pitao za mišljenje pred Vimbldon.

  • Laja

    24. jun 2024 | 18:23

    Samo u Srbiji i nigde vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA