"Žene su ga saletale na moje oči!" Tamara Milutinović iskreno o mužu, detetu i povratku na scenu: "Srećna sam"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 13 min.
  • 0

Posle kraće zaslužene pauze vratila se na velika vrata, ali sa nekim novim strahovima, za koje nije ni znala da postoje

Pevačica Tamara Milutinović se posle najlepše pauze vratila na muzičku scenu, snimanjima i nastupima, a nedavno je upriličila i gala proslavu sa suprugom Darko Jevtićem, povodom crkvenog venčanja i krštenja naslednice Emili.

Mnogo je razloga zbog kojih smo zakazali smo druženje sa vlasnicom novog hita "Cakum pakum", i "pročešljali" sve zanimljivosti, kako o karijeri, tako i o privatnom životu, jer publika ju je bila i te kako željna.

Na samom početku, kako i dolikuje, sumirala nam je utiske nakon objavljivanja nove pesme "Cakum pakum", koja je bez pretenciozne reklame ušla u trending liste širom regiona.

- Sve je cakum pakum, kao što sam mnogo puta u poslednja dva dana rekla, ja sam svoj cakum-pakum našla, tako da, sad je sve tip top (smeh) - rekla nam je Tamara, i dodala:

- Iskreno, prezadovoljna sam kako sve to ide. Nisam ovako očekivala svoj povratak. Čekala sam pravi trenutak, moram priznati. Čekala sam pravi trenutak i pravu pesmu i mogla sam i mnogo ranije da se vratim, ali praznih ruku, to nije bio plan. Ovako je mnogo bolje i nadam se da su i naši slušaoci, to jeste moji slušaoci, zadovoljni i da im se dopada pesma. Eto, vidim po nekim komentarima već da je sve pozitivno, da su kritike pozitivne, da svi pevaju pesmu, da je već nazivaju nekim letnjim hitom. Ajde daj Bože da to bude tako. (smeh)

Mnoge njene kolege se već godinama unazad žale da imaju veliki problem da pronađu kvalitetnu pesmu, a kako Tamara kaže, isti problem imala je i ona.

Upravo, odgovor na to čuveno pitanje šta je najveći problem danas, makar kada su tekstovi u pitanju, dala nam je lično ona.

Tamara Milutinović Foto: TelegrafTV

- Pa imam i ja te iste probleme. Evo, godinama unazad tražim pesmu koja će biti upola kao "Hajde da zažmurimo". Da ti se prosto sve poklopi. Jer to nije samo pesma, pogotovo ne u današnje vreme. Moram mnogo faktora da se spoji pored te pesme. Tako da uopšte nije lako. I nekada može neka glupa pesma da postane jako viralna, jako slušana, a nekada neka najbolje moguća pesma, evo ja mogu slobodno da kažem, imam jednu prelepu baladu koju sam izbacila pre "Cakum pakum", zove se "Hologram". Pesma i nije nešto dobro prošla, a ima mnogo veliku težinu. Tako da, to se nikad ne zna. Prosto, zvezde se poklope ili se ne poklope, pa kako kome bude - ističe i naglašava da misli da je sistem potpuno drugačiji i da je sve otišlo u pogrešnom smeru.

- Sistem je totalno drugačiji. Sve je to otišlo u nekom pogrešnom smeru. Više se ne vrednuju neke druge stvari koje su se vrednovale ranije, tako da mislim da je to glavni problem. Ali, ja nekako verujem da će se to sve vratiti na svoje, kad tad, i da će ponovno biti kao pre. Sad, na ovaj ili na onaj način, mislim da će se to vratiti u svoj neki kolosek.

Kako u novoj pesmi peva "o savršenom muškarcu", kojeg je ona već pronašla, pitali smo je kako je suprug Darko reagovao na prvo slušanje pesme?

- Trebalo je da pomenem njegovo ime. Ja sam se tu zeznula. Trebalo je njegovo ime da kažem, zato što je stvarno pesma kao da je napravljena za njega. Ako mene pitate, kao da je napravljena za njega. Kad sam prvi put njemu pustila, smejao se. Smejao se. Svidela mu se pesma, stvarno jako mu se svidela. Na prvu, i on je moj glavni sud. (smeh) On je moj glavni mozak kada su pesme u pitanju, kada je biranje pesama u pitanju. I stvarno ima neki dar kada je to u pitanju. Ja sam mu rekla, "ti si u prošlom životu bio neki pevač, sto posto". Tako da on meni mnogo znači u tom smislu. I stvarno mi je glas razuma - kaže ona, i otkriva koji je najdragoceniji savet dobila od svog muža:

- Samo da budem ono što jesam i da se ne promenim nikada. To mi je na početku veze rekao da ostanem takva kakva jesam, jer će to uvijek biti na ceni. Možda u ovom trenutku ne. Možda se to neće vrednovati. Možda u nekim trenucima ću i patiti što nisam možda drugačija, što nisam nalik drugima, ali da će to jednog dana neko nagraditi da samo trebam da ostanem takva. To je kao glavni ono savet od njega koji sam dobila i znam da to je dalje misli.

Prešli smo malo i na privatne teme, i pitanja o porodici. Za početak, kako se Darko nosio s njenim poslom, slavom i zanimanjem....

- On je vrlo dobro znao sa kim ulazio u vezu. Pre svega u vezu. Naravno mogo je i da se raspita o meni. Kao što i jeste. Tako da on vrlo dobro zna ko sam ja u biti. I vrlo je dobro znao sa kim imam posla i nikada mi nije pravio nikakav problem. Voleo je to čime se ja bavim. On je uživa u meni, kada sam ja na bini. Ja nikada nisam videla, jedino moje roditelje. Jedino moja najuža porodica, brat, snajka, tata, mama i evo sada on. To su oči onako ozarene. On je ceo ozaren.

Osim lepote, Tamara je Darka očarala i svojim sposobnostima u kuhinji, a kako kaže, jedan vremenski period je čak imao i problema s viškom kilograma zbog njene kuhinje.

Jednom mi je rekao: "Da prestane da kuvaš, gotovo". Ne možeš više da kuvaš, znači sada jedan period ne smeš da kuvaš, jer ja sam svaki dan ga dočekivala sa treninga sa tri, naravno, obrka. Tako da je dodao par kilograma, mora joj da malo prestane da jede, mora joj malo da se hrani zdravije. Zato što ja stvarno volim da kuham. Pogotovo te neke recepte od moje babe i od moje mame. To su uglavnom kuvana jela. Vrlo dobro znamo kako to ume da bude kalorično - kaže nam tamara, i otkriva da žive jedan sasvim normalan porodični život:

- Ja sam žensko, normalno da razmišljam i o torbicama i odeći i o cipelama, sve je to normalno. Ali, apsolutno da vodimo jedan potpuno normalan život i jako sam srećna zbog toga. Jako si srećna, što sam našla čoveka koji je jako sličan meni. Jako sličan meni, a totalno drugačije od mene. Eto, ako mogu to tako da kažem. Ko razume, shvatiće. Možda je rano da govorimo o našem savršenom odnosu. Tek smo četiri godine skoro zajedno, ali za sada je to, evo, da kucnemo drvo, da se ne promeni.

Na pitanje kako se borila ljubomorom, pa čak i sa ženama koje su se na početku njihove veze Darku "nabacivale i pred njenim očima", Tamara kaže:

- Neću da lažem, bilo je. Bilo je i na moje oči, čoveče. Njega su žene saletale na moje oči, bukvalno. Ali znala sam i ja sa kim sam u vezi. Prosto mi smo bili nerazdvojni od prvog dana. On meni nikada nije dao razlog jedan, da ja budem ljubomorna. Nikada mi nije dao. Znači, čak bi sve živo uradio kako bih ja bila sigurna. I kako bi meni objasnila da sam stvarno jedina u njegovom životu. I to je više puta dokazao i pokazao i to se i videlo. To ne mora ni da dokazuje, to se u njegovim očima vidi. Ako mene pitaš, ja smatram da bih to osetila. Mislim da svaka žena oseti kada je muškarac, kada je nešto maže, laže. Kada je tu nešto, kada vrda. Tako da nijednog trenutka za sve ove godine nisam osetila da tu postoji tačkica jedna da bi me povredio na taj način. Mislim da me nikada ne bi prodao i mislim da me nikada ne bi na taj način povredio, jer zna šta ima pored sebe.

Tamara Milutinović Printskrin: Youtube/Tamara Milutinovic

- Pa nije uvek bilo tako. Mislim, to je prirodno da bude tako. Ali u ovom životu nije uvek bilo tako. Nisam kao, sad, da sam ja striktno birala nekog uspešnog muškarca. Mi smo se prosto desili. I to šta se nama desilo, to je stvarno bila sudbina. Ali to nije klasična priča sad, nego stvarno se tako namestilo da budemo nekako sudbinski spojeni.

Pored brojnih obaveza koje je čekaju kao majku i domaćicu, odlično pliva i u svojim poslovnim obavezama. Kako sve to funckioniše, i šta joj najviše nedostaje dok je na sceni, krajnje iskreno je odgovorila.

- Ček, tek sam počela, tek sam se vratila. Ne znam kako će to da funkcioniše. Za sada mi ide super, jer odlično je to što se bavim takvim poslom da prosto nisam nešto pretarano puno odsutna. Ja uglavnom odlazim kada nju uspavam. To traje dva sata, moj nastup traje dva sata. Sa tim nekim put, mislim sa putovanjima i četiri, pet sati. I opet ona uglavnom spava. Tako da nisam nešto puno odsutna. Uglavnom mi bude teže kada se ujutro probudim. I kada treba da onak osanjiva da budem onako najornija za provođenje vremena. Ona je šou, ljudi moji. Ona je jedno takvo stvorenje da ona kad te pogleda s tim očima i kad se ona tebi nasmeje onako krezava, ona osvoji, otopi, ne znam, mislim pričamo o svom detetu, svaka majka tako priča o svom detetu. To je potpuno prirodno. Ali stvarno je nešto posebno što nam se dogodilo.

Još tokom trudnoće počeli su da joj se javljaju strahovi, koje do tada nije imala. Upravo zbog svoje mezimice, potpuno je promenila svoj život, a otkrila nam je i šta je najviše plaši:

- Jeste, još u trudnoći, i svi su komentarisali oko mene "šta ti je, ti si uvek bila neustrašiva, ti se ničega nisi plašila".... Dok sam bila trudna, ne znam, neka oluja grmljavina, ja sam ubeđena sad će da krene, ko zna šta, već sam ja u sebi... Verovatno zato što znaš da još jedan život zavisi od tebe, i da još jedan život moraš da izvedeš na pravi put. I da su to godine i godine koje moraš da provedeš uz nju, svoje dete sutra. Potpuno je prirodno da se plašiš. Jedna mama troje dece mi je rekla u trudnoći, dok sam bila trudna, naspavaj se, odmori se, jer verovatno u trudnoći je to poslednji put kada ćeš bezbrižno spavati. Kada dođe dete, ti ćeš uvek biti pod pritiskom, aha, da li diše, da li se okrenula, kako se okrenula, da li spava, da li je hladno, da li je vruće? Znači ja sebi uhvatim u toku noći da ja gledam, da dolazim do nje, pripnem nogice, da li su nogice hladne, da li je njoj hladno, ali to uopšte nije pokazatelj da li njoj je hladno. Tako da, ne znam, verujem da ako se vratim u svoje detinstvo, u svoj period odrastanja, kada se setim o moje majike koja nikada nije mogla da zaspi dok ja ne dođem u kući sigurno da ću biti i ja, tako da izgleda tako. Pa ne, mislim i dan-danas moja mama kada putujem, samo mi javi da si stigla i kad kreneš da ja samo budem mirna i to je to. I dan-danas mogu da ju uhvatim kada se vraćam sa nastupa da ona ne spava. Da mi pošalje poruku dokle si stigla . Mislim, to su, to je majka, to su neke prirodne stvari.

Kako ističe, počela je da se plaši i za svoj život, i jednu stvar je potpu iskorenila.

- Uhvatila sam sebe jednog trenutka, pošto sam, onako, nije baš za pohvalu, ali nekako volim tu neku brzu vožnju. I pre nego što sam postala majka, bila sam jako... Ne znam kako to da nazovem, ali... Od kada sam postala majka, totalno sam se smirila. Jer uvek razmišljam, Bože, šta ako se meni nešto desi? Znaš, šta ako se meni nešto desi?  Do sada nisam razmišljala tako, jer bila sam, kažem ti, ponavljam, neustrašiva. Ali, ovaj, kad sam nju dobila, sad razmišljam, šta ako se meni nešto desi? Ja znam da ima ko da se brine o njoj, ali mislim da niko neće moći kao ja.

Pre dve nedelje Tamara je sa svojim suprugom Darkom organizovala i gala svadbeno veselje, o kojem se danima pričalo. Na pitanje da li se odmorila, bila je vrlo jasna:

- Nisam se još odmorila, zato što svaki dan nešto novo i slike i snimci i uvek nešto. Još uvek nisam stigla da izbacim slike na Instagram, eto, to naprimer, sad sam se svetila. Ali prelepo je bilo. Meni su svi rekli, svaka čast, kakva je hrana bila. Ja u bife nisam ni ušla. Znači ja uopšte ne znam šta je bilo od hrana...

Kako je bilo oko 400 zvanica, usledilo je i ono najzanimljivije pitanje: Da li je dobila i šta je bio najčudniji poklon? No, njen odgovor, nas je, malo šokirao, a potom i nasmejao...

- Praznu kovertu? Čula sam od nekih svojih koleginica koja su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: "Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu, pa nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona, od moje drugarice Edite, Stevana frizera, jako su onako bili inovativni tako da, bilo je jako lepih poklona, stvarno.

Kako su se danima spekulisalo o cifri koju je potrošila, pitanje koje je usledilo, bilo je upravo vezano za to... A, kako kaže, od para "neće biti ni za jedno putovanje na Zlatibor"...

- Misliš, je li smo u minusu ili u plusu? U debelom minusu. (smeh) Mi smo u minusu, tako da ne znam, moraćemo da nešto smislimo. Šalim se. Šalim se. Pa mislim, vidi, Darko i ja kada smo se odlučili da pravimo svadbu, nijednog trenutka nismo razmišljali u smislu da budemo nekom plusu ili da zaradimo ili nešto tako, čak smo i sebi postavili neku gornju granicu do koliko možemo da potrošimo, tako da sve je to tako smo planirali. Jeste, ispalo je papreno, ali ispalo je sve tako kako smo planirali. Mislim, nije nas ništa iznenadilo...

Ono što se  mnogima dopalo je to što su Tamara i njen suprug ispoštovali sve srpske običaje, što je bila i njegova, ali i njena želja.

- Jedino sito nisam bacala. Dobro, mislim, to je bila i nejgova i moja želja. Njegova je želja bila da gađa jabuku. Moja je želja bila da izađe iz svoje rodne kuće i prosto to je neka tradicija koju sam ja želala od početka, mislim, kada sam počela da maštaam o svojoj venčanici i svadbi, maštala sam o tome kako moj budući suprug gađa jabuku ispred moje rodne kuće. Mislim, to su stvarno neki momenti koji se onako za pamćenje i koji su lepi. Zašto ne ispoštovati to?

- Kako, majstor, ja sam gledala, to sa prozora, ja sam bila u šoku. Mislim, ja sam stvarno verovala u njega jer znam da se danima pripremao na to i tako da ga je moj otac pripremao, ali nisam znala da će on tako brzo, tako odjednom. Stvarno me oduševio. Majstor, on brzo učio.

Spekulisalo se i o cifri "kojom je fudbaler kupio pevačicu", a njen odgovor je:

- To ne znam, to neću da komentarišem, to morate da pitate moju braću. Vidi, da kažem ja tebi nešto, koliko mlada vredi, malo se otvorio! (smeh)

Kompletan intervju poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA