Sandra Afrika "zapala" za oko košarkašu Partizana: "Nemoj slučajno da ti je palo na pamet, ima ženu i decu"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

On je na svom Instagram profilu objavio svoju sliku, a fotografiju je pratila pesma "Devojka tvog druga"

Pevačica Sandra Afrika, jedna je od sigurno omiljenih izvođača među sportistima, pa je tako, posle priznanja o odnosu sa Vladimirom Volkovim, sada "zapala za oko" košarkašu Partizana.

Naime, košarkaš Ife Lundberg koji je tek nedavno stigao u Partizna, odmah se, izgleda upoznao sa "čarima" domaće estrade.

On je na svom Instagram profilu objavio svoju sliku, a fotografiju je pratila pesma "Devojka tvog druga" numera koja je jedna od najvećih hitova pevačice.

Sandra je to videla pa je na svom nalogu na mreži "x" podelila njegovu objavu i pitala svoje pratioce: "Zanima me ko mu je prvi pustio moju pesmu?".

Ife Lundberg Foto: Michele Nucci/IPA Sport / ipa-ag / PA Images / Profimedia

Nakon što je ona postavila pitanje, komentari su se samo nizali. Mnogi su rekli kako bi pevačica trebala da se skloni od njega jer je oženjen i ima dete, dok su neki komentarisali da bi on pored nje bio još bolji košarkaš.

„Ima čovek ženu i dete, nemoj slučajno da ti je palo na pamet“, „Oženjen je, ima dete, molim te, ne diraj ga“, "Ako bude bio sa Sandricom on će igrati brutalno, Afrikice samo napred".

Podsetimo,sportisti su slabi na Sandru, ali ni Afrika ne ostaje imuna na njih. Njena velika ljubav je bio fudbaler Vladimir Volkov, a povezivali su je sa košarkašem Nikolom Milutinovim, kao i fudbalerom Lukom Jovićem, a ona je te navode uvek demantovala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    24. jun 2024 | 16:41

    Kakva gromada intelektualna,pita ko mu pustio njenu pesmu,ma odveo ga Rumeni u biblioteku,i pročitao u čitanci za treći razred osnovne škole o tebi. Kad su nam pevaljke i starlete ušle u udžbenike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA