Evo kako je Rasta odgovorio na pitanje o novom dečku Ane Nikolić: Otkrio da li su sarađivali, pa pomenuo ćerku

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reper otkrio kako provodi vreme sa naslednicom Tarom

Reper Stefan Đurić Rasta priznao je šta misli o Goranu Ratkoviću Raletu, novom partneru njegove bivše supruge Ane Nikolić.

Podsetimo, Rale se juče pojavio na krštenju sina Maje Berović sa Aninom ćerkicom Tarom, a pevačica ipak nije došla.

- Raleta ne poznajem, nisam nikada sarađivao sa njim, tako da nemam mišljenje o njemu - rekao je reper, a potom se dotakao odnosa sa ćerkicom.

- Što se tiče mojih dana provedenih sa Tarom, koristim ih na najlepši mogući način. Volimo sunce, bazen, leto, lepo vreme. Otvorili smo sezonu kupanja i u kući - priznao je Rasta koji otkrio da je veoma srećan i ispunjen.

- Srećan sam čovek. U životu sam preživeo svašta. Sitnice te rade. Mogu da sednem u voz i da se maksimalno opustim - istakao je reper, pa otkrio da li pušta Tari svoju muziku.

- Ne mogu da joj zabranim da sluša moju muziku, ali svakako, hteo ne hteo, na mnogim mestima može da je čuje - rekao je Rasta.

Na pitanje da li Tara više voli njegove ili Anine pesme, rekao je: "Verovatno moje, zbog godina".

Inače, Rasta je priznao i to da nije baš romantičan u vezi.

- Iskreno nisam romantičan. Ne želim da lažem. Nisam stigao zbog posla i svega, da prisustvujem njenim rođendanima. I onda kada sam već imao priliku, iskoristio sam da je iznenadim - priznao je reper i rekao da je njegova ćerka Tara u odličnim odnosima sa njegovom novom devojkom Marijom, ali da ne želi da priča o tome javno, prenosi Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Reči kojima Rasta opisuje Anu su nestvarne: Tu harizmu niko ne može da odglumi...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA