Jana na poklon dobila stan od 500.000€! Nalazi se u luksuznom naselju, ima 200 kvadrata a od detalja staje dah

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Pevačica poseduje nekretnine u vrednosti od preko tri miliona evra!

Pevačica narodne muzike, Jana Todorović, pored velike kuće u Jajincima, gde živi, navodno je postala vlasnica još jedne nekretninu u Beogradu.

U pitanju je stan koji košta vrtoglavih pola miliona evra, koji se nalazi u Beogradu na vodi.

Zapravo zgrada u kojoj je Jana kupila stan je još u fazi izgradnje, praktično ona će biti završena za nekoliko meseci, a stanovi koji se nalaze u tom objektu su više nego ekskluzivni.

- U pitanju je možda i najekskluzivnija zgrada u celom naselju. To su stanovi koji su dupleks, a neki su čak i tripleks, zapravo sve je u kaskadama. Tako nešto se viđa samo na ekskluzivnim svetskim destinacijama. Zbog toga se Jana i odlučila za ovaj stan. Obzirom na to da je stan oko 200 kvadrata, ne treba da čudi što je cena preko pola miliona evra - priča izvor Skandala.

Inače, kako navode, Jana i Ivan sve nekretnine prepisuju svojoj ćerki jedinici.

- Njih dvoje su već 23 godine u braku, njihova ćerka je rođena u Las Vegasu u Americi, ima njihovo državljanstvo i jako je vredna, verovatno će početi da se bavi i privatnim biznisom iako je jedva punoletna. Zbog svega toga i ne treba da čudi što su roditelji odlučili da baš njoj automatski prepišu sve nekretnine i da naslednica svega bude baš ona - dodaje još izvor.

Jana inače već poseduje tri stana u Kuli Beograd. Svaki od stanova košta više od milion evra, tako da će sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svog svekra, imućnog biznismena Svete Todorovića, ona posedovati nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu, u ukupnoj vrednosti od preko tri miliona evra.

Svekar Jane Todorović, Sveta, poznat je široj javnosti kao čovek koji je kupio ceo sprat u Kuli Beograd i za to zadovoljstvo iskeširao neverovatnih 15.000.000 evra. Život u ovoj "brendiranoj rezidenciji" sa sobom povlači i privilegije, što znači da će Jana i njen suprug Ivan imati ista prava kao i gosti ekskluzivnog hotela koji će se prostirati od prvog do 14. sprata kule.

Ulaziće na poseban ulaz i na raspolaganju će imati spa-centar, bazen, teretanu, nekoliko restorana.

(Telegraf.rs)

Video: Jana nako što je Nućija rekla da je "samo za šator": Popila sam dve rakije i planulo je

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    24. jun 2024 | 17:47

    Чим сам прочитао прве речи знао сам чији је текст.И шта рече колико еврића?

  • Перагеније

    24. jun 2024 | 16:01

    Диван узор...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA