"Bili smo sve samo ne muž i žena": Peja izneo šok detalje iz braka sa Zlatom Petrović: "Sin je imao pomoćnicu"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ponela ih slava i novac, ističe Zoran Pejić Peja

 Zoran Pejić Peja bio je u braku sa pevačicom Zlatom Petrović.

Iz ljubavi su dobili sina Jovana.

Peja je otkrio nepoznate detalje, a kako kaže, u to vreme je njihov odnos bio narušen jer je oboje ponela slava i novac, a njihov sin Jovan je najviše ispaštao zbog toga.

- Mi smo tog trenutka bili najlepši bračni par, bili smo jako uspešni. Narod nas je prihvatio i zavoleo, i nju i mene, išli smo na turneje... Mi smo se izgubili u toj slavi, Zlata i ja nismo loši ljudi, ali smo se izgubili u slavi, u tom novcu, zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava. Mi smo sve bili, samo nismo bili muž i žena, samo onda kada dođemo kući. Mi smo to sami upropastili, a pošto smo svesni da smo upropastili, hajde da onda budemo ljudi - rekao je Peja.

- Pisalo se i o tvojoj mlađoj partnerki, je l' tu došlo do nečega - pitao je voditelj.

- Ne, ne, ne. Ja se sa bivšima ne mirim, stara poslovica kaže: "Kolač kad se slomi, ne može više da se zalepi i da bude stari". Kod Zlate se desilo to da nas je slava, a ovde je bilo da smo 24 sata zajedno bili i da je nestala ljubav. Kada je nestala ljubav, popili smo kafu i to je to. Divnih reči, divnih prijateljskih rečenica, rastali se kao dva velika druga i prijatelja. Sada ima treća, nova - rekao je Peja u emisiji "Pitam za druga".

Podsetimo, Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja venčali su se 1996. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima. Pevačica je i sa svojim prvim suprugom Hasanom Dudićem takođe ostala prijatelj nakon kraha braka.

Inače, oni su se nedavno pojavili zajedno sa sinom Jovanom na svadbi Bore Santane i Milice Kemez.

Pevačica i Jovan su se zajedno spremali za veselje i na Instagramu pokazali stajlinge koje su odabrali za taj dan, a Zlata je zablistala u crnom kombinaciji.

U restoranu bivši supružnici sa sinom sedeli su za istim stolom i veselili se zajedno, te su izgledali srećno i veselo kao nekada.

Jovan je na Instagramu podelio i fotografije te nije krio svoje dobro raspoloženje.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović i Damir Handanović ukrstili glasove i zapevali ovaj mega hit: Bakšiš "pljušti"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA