Evo šta dobijaju pobednici "Nikad nije kasno": Ovo su finalisti koji se bore za prvo mesto, jedan se istakao

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jedan pevač ostavio je poseban utisak na Žiku Jakšića

Večeras će, nakon devet meseci borbe, truda i neverovatnih nastupa, na velikoj sceni biti odabrani pobednici šoua "Nikad nije kasno".

Finalisti su: Arman Morankić, Miroslav Mišić , Nevenka Vukosav, Sašo Bašeski, Ivana Đorđević, Muharem Hamzakadić, Ružica Čavić, Srđan Stefanović Srle, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Sabina Kasumović i Miloš Radić.

Dvanaest veličanstvenih finalista daće sve od sebe da osvoje jednu od tri titule koje se biraju od stane publike putem SMS glasanja, onlajn putem Fejsbuka i glasova žirija kako onog u studiju, tako i ostalih ličnosti, pevača, glumaca i voditelja koji su se ove sezone našli u ulozi žirija, a koji će se uživo uključiti u emisiju i saopštiti svoje glasove.

To su: Dejan Petrović, Željko Samardžić, Elvira Rahić, Bruno Langer, Tanja Savić, Kiki Lesendrić, Tijana Dapčević, Milan Đurđević, Džejla Ramović, Jasna Gospić, Duško Kuliš, Zorana Mićanović, Dženan Lončarević, Nenad Neša Manojlović, Halid Muslimović, Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović, Neda Ukraden, Haris Džinović, Saša Matić, Šerif Konjević, Bora Đorđević i Dragan Kojić Keba.

Sva tri pobedika osim statue, od Grand produkcije dobiće pesme, kao i kompletan marketing u nastavku karijere.

U velikom finalu devete sezone, žiri u večerašnjoj emisiji čine operska diva Ljubica Vraneš, regionalna pop zvezda Kaliopi i naš premijer Saša Milošević Mare.

Devedesetšetogodišnja pevačica, glumica i pobednica emisije "Nikad nije kasno", Dobrila Čabrić Ivanovska, otvorila je veliko finale devete sezone.

Pesmom "Oči čornije", sa orkestrom "Nikad nije kasno", otpevala je specijalno za idejnog tvorca emisije Žiku Jakšića koji ovu pesmu najviše voli u njenom izvođenju.

Brojni takmičari ostavili su utisak na članove žirija, a posebno se istakao Muharem Hamzakadić Haro, zbog kog je Žika Jakšić završio u suzama.

(Telegraf.rs)

Video: "Bila je kod mene kući mesec dana" Bane Bojanić o Tanji Savić i početku njene karijere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    24. jun 2024 | 00:36

    Šta dobija Srbija to bi bilo pravo pitanje jer kandidati su iz država koje su glasale za rezoluciju o Srbiji da je genocidna ? Kad Srbi ne poštuju svoju državu, verovatno zbog novca, šta očekivati od neprijateljskih država ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA