Lom na afteru Milice Pavlović posle koncerta u Zagrebu! Dizali je u vreloj haljini, a ona nikad zgodnija

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sjajne uspomene iz Zagreba

Milica Pavlović održala je spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni 21. juna, a koliko je bila srećna i ponosna zbog istog pokazala je i na after partiju koji je usledio nakon istog.

Ona je posle pres konferencije stigla u crnoj, ubitačnoj haljini, maksimalno raspoložena, u želji da podeli svoje zadovoljstvo i uspeh sa svim saradnicima sa kojima je radila na pripremama i realizaciji koncerta.

Više od stotinu saradnika do zore se sa Milicom provodilo na afteru na kojem je bilo i ića i pića, a mikrofona se latila i sama pevačica.

Koliko uživaju u tome što rade pokazali su njeni plesači koji su ponovili koreografiju za pesmu "Šećeru", pa su Milicu i na afteru dizali na rukama i đuskali.

Inače, Saša Matić je zbog Milice i kako bi je ispoštovao čak "debelo" ispomerao određene obaveze, dok joj je specijalna gošća Vesna Pisarović poklonila raskošni buket cveća, uz čestitke nakon koncerta na svemu što je pokazala.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović dobila poklon od hrvatskih fanova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA