"Nema potrebe za luksuzom, detetu je najpotrebnija ljubav": Maja o vaspitanju sina, posvetila mu ove stihove

 
J. G.
M. K.
J. G. M. K.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 6

Pevačica je danas krstila svog naslednika Lava, a potom je organizovano slavlje za porodicu i bliske članove

Muzička zvezda Maja Berović krstila je sina Lava danas, 23. juna, u Hramu Svetog Save.

Krštenje je obavljeno oko 17 časova, a po završetku čina porodica se zaputila ka jednom elitnom hotelu u Beogradu gde će proslaviti u društvu brojnih prijatelja i kolega.

Pre početka slavlja, Maja Berović je dala izjavu za medije, kada je podelila sreću koju danas oseća i progovorila o predivnim čestitkama koje je dobila od bliskih ljudi.

- Svi ljudi koji su došli danas na krštenje i svi koji su mi čestitali, imali su zaista lepe i posebne želje. Sve su predivne, ne bih favorizovala nijednu - istakla je Maja na samom početku, pa otkrila zašto je odabrala baš ovaj datum da krsti svog naslednika:

- Nema nikakvu simboliku, 23. je datum koji nam se najbolje uklapao u sve naše obaveze. Htela sam da ga krstim na njegov rođendan, ali pošto je u februaru jako hladno, onda smo se ipak odlučili za jun - priznala je pevačica, pa otkrila šta je ona poželela svom sinu.

- Poželela sam mu ono što svaka majka poželi svom detetu, samo da mi je živ i zdrav.

Poklon mu, kako kaže, još uvek nisu uručili.

- Još uvek nije dobio poklon. Mi smo njemu najveći poklon (smeh). On je presrećan kad je sa nama. Mali je, još uvek ne zna za te poklone - rekla je Maja, pa opisala jedan njihov dan.

- Lav nije još uvek krenuo u obdanište. Naš dan izgleda tako što ustajemo između 6 i 7 i odmah kreće akcija. Nema maženja u krevetu, odmah se kreće u igru i akciju. Takav nam je ceo dan. Jako je aktivan, što je meni posebno drago. Ja sam oduvek volela tu nemirnu decu, pa sam takvo i dobila. I ja sam bila nemirna, jako. Sve me je zanimalo, nikada nisam mirovala, takva sam i danas - priznala je Berovićeva.

Maja je imala veoma skromno detinjstvo, pa tome uči i svog sina Lava.

- Mislim da je to nešto sasvim normalno i da će to tako ostati. Nema potrebe za nekakvim luksuzom, deci su najpotrebnija ljubav i roditelji, sve drugo je manje bitno - istakla je Maja.

Na pitanje o proširenju porodice, priznala je:

- Za sada ne planiram, taman sam došla sebi. Imam i ja već godina - navela je pevačica i otkrila koju pesmu će danas posvetiti svom sinu, kao i ko će se sve latiti mikrofona na slavlju.

- "Jedinac sam u majke". Latiće se svi mikrofona, a mislim da će prvi biti Damir Handanović - priznala je pevačica kroz smeh.

Maja je otkrila i ko su kumovi malom Lavu.

- Kumovi su Dejan i Dajana, koji su nam bili kumovi i na venčanju - otkrila je muzička zvezda.

Cela porodica je danas na okupu, a nedostaje joj samo jedan član.

- Nedostaje moj pokojni otac. Svi drugi su, hvala Bogu, tu. Živi i zdravi - rekla je Maja.

Maja Berović je najavila i izlazak novog albuma. Sve je spremno, pa će se nove pesme ubrzo naći na svim muzičkim platformama.

- Dugo smo radili na ovim pesmama i sve je kako smo zamislili. Nije bilo nikakvog premišljanja ovog puta. Sve je spremno, očekujte uskoro - priznala je Maja, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    23. jun 2024 | 20:29

    Dakle dotakli smo dno kada se u Hram ide obučen kao za kupleraj. Ako je ona bez mozga kako joj neko ne reče da joj se vide bradavice?

  • Zgrožen

    23. jun 2024 | 20:57

    Svet je definitivno otišao u q kada se i u crkvu ide sa gotovo golim sisama. A i sveštenicima su važne pare pa mogu i goli da ulaze u hram.

  • Нерон🎼🎸

    23. jun 2024 | 20:49

    Шта је ово људи моји.Ове певаљке и старлете и цркву нам оскрнавише.Имамо ли ми Патријарха!Упокојио се ПАТРИЈАХ ПАВЛЕ без њега посрнула и ⛪💥🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA