Očiju punih suza Jovana Jeremić o propalom braku i bivšem mužu: "Bio je savršen, ali htela sam više"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 36

Probila se zbog rijalitija, ali...

Voditeljka Jovana Jeremić je neko ko nema dlake na jeziku i koja se ne libi da kaže sve direktno u lice.

Ona je sada u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a u prošlosti je ostavila brak sa Vojislavom Miloševićem.

Ona je otvoreno progovorila o svom detinjstvu, borbi kroz život, kao i odnosu sa bivšim suprugom sa kojim ima ćerku Leu.

- Put je bio težak, a sada uživam u svojoj mladosti i luksuzu. Borila sam se kao lavica da bih živela ovako, a ovo je stečeno velikim radom, i čistim radom. Moja borba kreće od mojih pet godina, kada sam se sa bratom zatvorila u vitrinu za piće, i tada me je Bog sačuvao jer smo disali na slivnik. Znala sam da me u životu čeka velika borba, a znala sam da meni nema života do tridesete jer do tada morala da se borim kako bi stekla ono što želim - ispričala je Jovana.

Voditeljka je otkrila da je njena popularnost krenula da se širi kada je vodila rijaliti iako ona to nije htela da radi.

- Tada sam postala popularna i shvatia sam da mogu sve. 2021. godine se moj život menja, razvela sam se i srela se sa Željkom Mitrovićem sudbinski, i on mi je dao vetar u leđa za ono što sam htela da radim, dao mi je šansu na Pinku i to sam iskoristila - rekla je Jovana i dodala:

Jovana Jeremić Prinskrin: Pink

- Moj prvi muž je ponosan na mene, i meni je to jako drago. On je moj prvi muž i uvek je bio uz mene, i kada nismo imali i kada smo imali. Krivo mi je što moja pokojna svekrva ne može da vidi sada mene i Leu. Moj brak je bio savršen, ali ja sam htela više, i bolje da sam prekinula na vreme - dodala je Jovana sa suzama u očima.

Ona je nakon toga progovorila o najvećoj nepravdi koju je preživela u životu:

- To je definivitno đak generacije, to je jedna velika nepravda, a ja to i dalje sanjam - dodala je Jovana pa je otkrila šta bi rekla sada maloj Jovani da može:

- Rekla bih joj da ne brine i da se ne sekria za školu. Ja sam se stalno sekirala da li ću imati dovoljno novca, a ja i dalje imam strah da li ću imati dovoljno novca da školujem svoje dete, a ja sam se mnogo sekirala za tu egzistenciju - ispričala je Jovana u emisiji Premijera-vikend specijal.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović posle koncerta u Zagrebu: "Popuste mi kočice veoma lako!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    23. jun 2024 | 17:10

    "Кад умреш,ти не знаш да си умро и није ти тешко, тешко је другима. Исто је и кад си глуп"!

  • Jelena

    23. jun 2024 | 18:33

    Da li je ova zena svesna gluposti koje lupeta???

  • ja

    23. jun 2024 | 16:52

    Moj brak je bio savrsen ali ja sam htela vise…tipicno razmisljnje jedne zene zato muskarci nemojte ni da se trudite…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA