Šok, Aneli Ahmić se odriče ćerke Nore: "Najgora sam na svetu", a evo šta kaže Janjuš o njihovoj vezi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Evo šta je odlučila

Aneli Ahmić oko čije trudnoće i kasnije abortusa digla velika prašina je veoma uznemirena zbog razvoja čitave situacije.

Ona nakon prekida trudnoće ne može da se smiri, stalno plače i priča da je loša osoba.

Ona je izjavila da se oseća kao loša majka zbog abortusa i da bi trebalo da da svoju ćerku Noru na čuvanje svojoj sestri Siti Ahmić, jer misli da ne stara lepo o njoj.

- Moja ćerka je i rođendan bila prinuđena da slavi bez mene. Mnogo mi sve ovo teško pada. Posle abortusa mi je organizam takav da ne mogu ni sama emocije da kontrolišem. Ne znam šta mi se dešava, imam utisak da sam najgora na svetu. I ćerku Noru treba da dam sestri Siti da brine o njoj! Sigurna sam da bi bila sjajna, kao što i jeste! Ja sam sada sva van sebe. Dok se ne dovedem u red i dok ne budem mogla da brinem o sebi, moram da nađem neko rešenje - rekla je Aneli zabrinuto i dodala:

- Teši me to što se finale bliži, što ću da odem da grlim dete i porodicu, ali imam strah od osude. Svi će upirati prstom u mene jer ceo svet zna šta sam uradila - izustila je.

Inače, Marko Janjušević Janjuš je razgovarao sa Lazarem Čolićem Zolom i Urošem Rajačićem e o svemu što mu se dogodilo ove godine, od smrti brata do abortusa Aneli Ahmić,.

- Kada joj je majka bila, kada ju je pitala za ono, a tada sam se ja sje*ao. Negde me je u podsvesti držalo, a onda sutra opet na groblje, Ja sam se tada načisto pogubio, nizgubio sam mnogo toga. Svaki dan Zola, dana nije bilo da ja nisam satima razmišljao o bratu, porodici, a da li ti misliš da sam ja mogao da kanališem to. Ja se ne sećam mnogih stvari, kada sam ušao, kada sam krenuo ovde, i sada sa polupanom glavom ovo preživljavam. Ja nikoga nisam slušao da uđem u odnos, da li bi iko mogao da registruje bilo šta. I onda dođem, vuče me, da mi ruku, jao šta mi je sve ovo trebalo - govorio je Janjuš pa dodao:

- I dokle sam došao na kraju, ni sa kim ne bih mogao da budem, ni ona ni ja. Ona nije bila čista, a moja situacija bila pakleno bolesna. Ne bih uspeo ne znam sa kim, a da smo napolju sve bi bilo lakše - dodao je Janjuš.

- I potrefi se u nekom našem najgorem odnosu, svađe katastrofalne. Razvalilo me je sve od svađa do sukoba i komentara, ovo nema na filmu, da smo napolju krenuli, sve bi bilo mnogo bolje. Ovo što smo mi pokušali mnogi ne bi mogli - dodao je Janjuš.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović o duelu sa Reljom na novom Sound Clash-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan2231

    23. jun 2024 | 18:48

    Nije ona ni bila trudna! Sve je ovo po preporuci Produkcije, da joj se obezbedi pobeda! Ona i Anita ce da dele prva dva mesta! A sve to Produkcija montira!!!

  • Boba

    23. jun 2024 | 16:46

    Aneli ne panici, nije ti valjda ovo najveca stamota, abortus pa sta, preziveces, zaboga. Da li te on naterao na silu da budes sa njim, koliko se secam ti si jurila za njim i govorila si, da nisi imala takve emocije ni prema kome. Sta sada hices, odlucila si da kiretiras a sta ti nije jasno. Kriva si koliko i on podjednako. Jos si mu i zenu vredjala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA