"Još malo, pa 43.000.000 dinara": Nikola Rokvić posle hodočašća od 1.066 km, sproveo i drugu uspešnu akciju

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Slava Bogu i hvala za sve"

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović su nedavno osnovali fondaciju "Porodica" sa ciljem da pomognu najugroženijima u našoj zemlji.

Nikolina prva akcija je bilo hodočašće od Beograda do Egine kako bi sakupio novac za dečiju onkologiju

Pevač se posle mesec dana provedenih na putu, vratio u rodni grad, ali samo što je odmorio, krenuo je u nove humane pobede.

Naime, on je stavio na licitaciju patike koje je koristio da bi stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a cifra koju je dobio za te posebne patike je nerovatna, čak 530.000 dinara.

- Dragi ljudi, licitacija patike je završena. Uz Božiju pomoć prikupili smo dodatnih 530.000 dinara. Sada se približavamo cifri od 43 miliona dinara. U narednim danima ćemo vas obavestiti kojoj ustanovi ćemo dodatno usmeriti sredstva koja smo prikupili, pored Beograda i Niša, kao i dokle smo stigli sa nabavkom potrebnih aparata - napisao je Nikola na svom nalogu na Instagramu, pa dodao:

- Jedan naš korak i dobra volja među nama uz Božiji blagoslov su dovoljni da pokrenemo čudesan krug radosti, ljubavi i humanosti. Slava Bogu i hvala za sve - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Gest Đokovića ga je posebno dirnuo! Nikola Rokvić sumirao utiske sa putovanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    23. jun 2024 | 16:43

    Muka mi je od tih dobrotvora koji pomažu tuđim parama........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA