"Vesna i Verica, dve babe, bomba!" Evo zašto Marija Šerifović neće nositi odelo na "okršaju" sa Reljom

 
A. M.
M. K.
A. M. M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dve bine sa publikom na sredini

Večeras, 22. juna održava se muzički okršaj na kom će snage odmeriti Relja Popović i Marija Šerifović.

Oni su na dve bine sa publikom u sredini koja će pobednika izabrati aplauzom.

Marija Šerifović je pred nastup podelila utiske i okrila da je spremna za večerašnji "okršaj", ali da je zbog vremena na trenutak sve bili malo neizvesno.

Marija je već pevala na kiši i nije joj problem da nastupa kada je loše vreme.

Marija je imala spremne posebne autfite za večeras, ali...

- Došla sam juče na probu i shvatila da satenskih odela na 38 stepeni apsolutno neće biti. Tražila sam prikladan šorc, ali ga nisam našla, tako da ću ti kostimi čekati nastavak turneje... Verovatno ću na svakih 60 sekundi menjati majicu - bila je iskrena Marija.

Rekla je da nisu uskladili autfite i prokomentarisala je Reljinu izjavu da će joj pokloniti kajlu ako budem htela.

- Nisam ga ni videla, ali ja ne nosim te aksesoare. Nosim samo pametan sat. Mogu da mu poklonim... Imam dobre, skupe patike, to je to od ovoga što je trenutno na meni - našalila se ona.

Marija je rekla i da je bilo teško spremiti Reljin muzički opus, ali da je bilo zanimljivo i da su ona i bend uspeli da savladaju sve, ali i da misli da je Relji ipak bilo teže da spremi njene pesme zbog melodije i harmonije.

- Mislim da jeste, ali nije mi bitno ko će da pobedi, važno je da Beograd ima ovakve događaje. Ja sam sa takmičenjima odavno završila. Bitno mi je da niko od vrućine ne završi u Urgentnom centru - i odgvorila da bi snimila duet sa Reljom ako se desi takva pesma.

- Ne znam ko je od mojih došao, samo sam poslala karte na grupu, ali neću se naljutiti ako ne dođu zbog vrućine. Prijatelj me je danas pozvao i rekao: "Crna Šerifovićka, pocrkaćemo", rekla sam mu: "Pa nemoj brate da dođeš, spasi se!" - rekla je na temu ko je došao na koncert.

Mariji je bilo teško da odgovori na na pitanje koga bi volela da vidi na ovakvom "okršaju"

- Teško mi je da ti odgovorim, neki ljudi više nisu među nama. Moraju da budu potpuno suprotni žanrovski... Ali može Vesna i Verica. Možemo i ja i Verica, ali ove dve babe, top, bomba! - rekla je.

(Telegraf.rs)

Video: Relja Popović pred Sound Clash

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA