Vratila se sa abortusa i dočekala je koverta iz suda: Aneli van sebe, Janjuš poručio: "Tek me čekaju problemi"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Imala zakazanu intervenciju

Aneli Ahmić je zatrudnela sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali zbog svađa i loših odnosa, rešila je da abortira.

Ona je imala zakazanu intervenciju, da bi se nakon abortusa vratila na rijaliti imanje, ali tamo je sačekala tužba od Ene Janjušević, Janjuševe bivše žene.

- Ja sam rekla da je ispalo da sam ja stvarno njihova žrtva, jer meni danas kad sam se očistila dolazi tužba na vrata. Nisam nikako mogla da ga namestim, jer sam pila tabletu i nisam htela svojoj prodici da priređujem šokove i detetu. Rekla sam da više nikad ne želim da pomislim da imam muškarca i da želim sa njim ovo. Više nikad ne želim da radim na bebi, sve što sam želela sam precrtala - pričala je Ahmićeva.

Nakon što je saznao da je Ena tužila Aneli, pitali su Janjuša ima li šta da poruči bivšoj ženi.

- Gde da joj poručim bilo šta, tu me tek čekaju problemi. Nema tu više sigurno ni normalnog odnosa jer je žena doživela da je spominje svaka bagra koja priča da sam ja u dogovoru sa njom. Ne znam kada je tačno tužila. Ona će vas tužiti sve koji ste je pominjali i ja sam to znao. Rekla si da se je*e za 15 evra. I ja bih vas sve tužio - rekao je Janjuš.

- Odvratno je ovo što on priča, nakon što sam ja bila na zahvatu on likuje kao "Ona će vas sve tužiti". Ponosan si na to što je tvoja žena mene tužila - dodala je Ahmićeva.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš Printskrin:Youtube/Zadruga

Inače, sestra Aneli Ahmić, Sita, istakla je da ju je situacija u kojoj se našla njena sestra jako pogodila.

- To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju, rekla je Sita pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

- Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo... da mora da bude jaka, nema druge... šta je tu je, zaključila je Sita - rekla je Sita za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Aneli napustila kliniku nakon prekida trudnoće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smiljka

    23. jun 2024 | 22:25

    Što se brukate? Da bi neka išla na kiretažu...MORA BITI TRUDNA, zar ne. Objavite RELEVANTNE medicinske nalaze, da bi to potvrdili...u suprotnom je SRAMNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA