MC Stojan ne prestaje da šokira nakon raskida sa Zoranom! Reper objavio snimak sa depilacije: "Boli me"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reper se posvetio sebi

Reper MC Stojan aktivan je na društvenim mrežama, te je ovog puta podelio snimak sa depilacije.

Stavili su mu vosak u uši i nos, da bi mogli da skinu dlačice, te se on usnimio i pokazao kako to izgleda, ali nije krio da nije naprijatnije iskustvo.

- Boli, m**u mu - napisao je reper.

@mcstojan_14 Isplaci se Stojke bice ti lakse 😬 #fy #fyp #foryoupage #foryou #xybca ♬ orijinal ses - kraljpjesama

Podsetimo, MC Stojan objavio je na svom Instagram storiju da je priveden u Hrvatskoj.

Iz PU Vukovarsko-sremske potvrdili su za hrvatske medije da su nedavno na graničnom prelazu Bajakovo priveli srpskog pevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan.

"Policijski službenici PGP Bajakovo su 16. juna, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, sproveli temeljnu graničnu kontrolu radi prikupljanja informacija o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provere, pušten je na izlazu iz Republike Hrvatske", rekli su iz policije za Indeks.

Inače, Zorana Mićanović stavila je tačku na odnos sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom, a razlog je navodno njegov provod sa izazovnim devojkama na Kipru.

Mlada pevačica je gostujući u jednom podkastu nedavno otkrila koje su njegove najveće mane.

- Uh... Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lep i voli da mu drugi pričaju da je lep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lep i zgodan, ali znaš, nekada malo preteruje - navela je Zorana, pa nastavila:

- Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina - stidi se. Izbegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća... Za sada nisam uvidela neke mane, reći ću kada ih uvidim - priznala je Mićanovićeva kroz osmeh tada u podkastu "Bunker".

Tek sada, kada je pročitao ove reči, MC Stojan joj je javno odgovorio:

- Naravno da volim sebe i da cenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cenili i poštovali, morate prvo da cenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata - napisao je u objavi reper.

(Telegraf.rs)

Video: Oženio se član Lexington benda: Mlada blistala u korset haljini, oduševila sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA