Najlepšoj ženi Jugoslavije veliki skandal umalo uništio karijeru: Obožavali je, dok nije ovo osvanulo svuda...

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na vrhuncu karijere zarađivala je neverovatnih 3.000 dolara dnevno

Bernarda Marovt Printskrin:Youtube

Nekadašnja misica Jugoslavije Bernarda Marovt, pobedila je na izboru u Zagrebu 1982. godine, a i danas je aktivna u svetu mode.

Njena karijera bila je obeležena brojnim uspesima, ali isto tako i kontroverzama.

Osim što je bila misica, ostvarila se i kao top model Italije i Evrope, a na vrhuncu karijere zarađivala je neverovatnih 3.000 dolara dnevno.

Kada je proglašena misicom, osvanula je na naslovinici "Starta", a časopis je prodat u čak rekordnih 350.000 primeraka. Oprobala se i na izboru za Mis sveta, a pre toga je postala mis "Penthausa".

Ipak, jedna greška ju je skupo koštala. Na izboru za najlepšu ženu sveta u Londonu, Marovt je diskreditovana zbog golišavih fotografija objavljenih u pomenutom časopisu. Ipak, ova kontroverza, nije zaustavila njenu karijeru.

Danas, sa 63 godine, Berni se i dalje bavi modelingom i snima reklame. Već dugi niz godina u rodnoj Sloveniji, gde organizuje međunarodno takmičenje fotomodela, a otvorila je i školu manekenstva za mlade. Često učestvuje u organizaciji modnih revija i događaja. Živi na relaciji Slovenija - Italija, a u Milanu ima modnu agenciju.

(Telegraf.rs)

Video: Vesna Pisarović gost na koncertu Milice Pavlović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA