"Da nisam otišla u Ameriku, ovde nikad ne bih snimila album": Naša pevačica iskreno o svojoj karijeri

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Za samo godinu dana, u svom biznisu postala je jako uspešna, što joj je doprinelo započinjaju karijere u Srbiji

Pevačica Tijana Bogićević sedam godina živela je u Americi - Boston, gde se odselila zbog ljubavi.

Ipak, Tijana je tamo uspela da  pokrene uspešan biznis, koji joj je kasnije poslužio kao odskočna daska za dalji razvoj karijere u našoj zemlji.

- Tamo mi je bio dosadniji život nego ovde. Meni je lepše ovde. I tamo mi je bilo okej, znam ja lepo da se snađem. Ja sam tamo otišla jer sam se zaljubila i udala. Tada se nisam bavila muzikom. Ali pošto je i moj bivši muž muzičar, ja sam došla na ideju da napravimo biznis sa bendovima. I mi smo u roku od godinu dana bili jako uspešni. To je bila i inicijalna kapisla da započnem svoju karijeru ovde - kaže Tijana za emisiju "Balkanskom ulicom", pa dodaje:

- Da nisam otišla u Ameriku ne verujem da bih ikada snimila album. Ja nisam imala novac, ali potreban je ogroman novac da uložite u karijeru. Od biznisa koji sam pokrenula u Americi mogla sam da snimim i dva albuma i da uložim u svoju karijeru. Sve je negde išlo onako kako treba.

U braku sa bivšim suprugom nije imala dece, a kako ističe iako razvod nije bio prijateljski, loše emocije prema njemu ipak ne gaji.

- Moj razvod je doviđenja i tačka. Ni sa jednim bivšim nisam ostala u lošem odnosu, ali kada bismo se sreli - ne znam! Nije bilo mnogo prijateljski, nije bilo nikakve frke... Ali kako razvod može biti prijateljski?! Mi nismo imali dece, biznis je bio naše dete, tako smo se oko toga sporili - zaključuje naša pevačica.

Tijanina najpoznatija numera je "Hajde onda ništa", koja je na platformu "Jutjub" puštena pre šest godina, a do danas broji 13 miliona pregleda.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Tijane Bogićević nakon pobede na Beogradskom proleću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hahah

    23. jun 2024 | 09:52

    Eh, taj los Zapad, za godinu dana rada moze covek da finansira i dva albuma, a od celozivotnog rada u Srbiji nijedan. Bas je los Zapad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA