Ovo je vila koju je Sonja prodala za 750.000€: Sve pršti od luksuza - mermerno stepenište, ogledala, bazen...

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Lukas joj je nakon razvoda ostavio dupleks

Sonja Vuksanović, nekadašnja supruga folkera Ace Lukasa, navodno je prodala luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi za 750.000 evra, koja joj je pripala posle razvoda od pevača.

Ova nekretnina važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada, te se prostire na dva nivoa i ima 200 kvadrata, a u dvorištu se nalazi bazen.

Sonja je veoma aktivna na društvenim mrežama gde često možemo videti da deli trenutke iz privatnog života, pa je tako nekoliko puta objavljivala fotografije iz doma.

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida gde uglavnom slika svoje stajlinge a u čijoj pozadini može da se vidi prostrani dnevni boravak opremljen do najsitnijih detalja. Tu je i mermerno stepenište kao i ograda od mesinga.

U luks dupleksu se mogu videti nekoliko umetnina, skupoceni detalji, ali dominira beli stilski nameštaj.

Podsetimo, Aca Lukas, potvrdio je saznanje Telegrafa da se iselio iz stana u Beogradu i otkrio da se preselio u Sremsku Kamenicu, kao i koliko tamo već živi.

- Super je u Novom Sadu. Par meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom Sadu jedan sekund traje 40 sekundi - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Gala rođendansko slavlje Lukasove bivše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    22. jun 2024 | 11:37

    I sad neko objašnjava da ovo nije čista trgovina, posao ? Bila u vezi gde je uzela novac, prešla u drugu vezu gde je uzela kuću . . . ako se desi nepažnjom i dete dobro je jer su deca blago sveta i lepo se živi doduše uz malo veću količinu sedativa ali bar si imala samo jednog imućnog klijenta ?

  • ARS

    22. jun 2024 | 11:13

    Treba razumeti muškarce kad tolike pare daju za takve žene ali i zapitati se šta dobijaju za uzvrat, koju to uslugu ?

  • Bokara

    22. jun 2024 | 12:19

    Skupa elitna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA