Koncerti Tejlor Svift dovešće 700.000 njenih fanova u London

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Koncerti Tejlor Svift dovešće 700.000 njenih fanova u London

Poznata pevačica Tejlor Svift održaće osam koncerata na londonskom stadionu Vembli, a očekuje se dolazak ukupno 700.000 njenih fanova za tu priliku, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Londona.

Očekuje se prihod od 379 miliona dolara, a grad je za ovu priliku izdao specijalno redizajniranu mapu londonskog metroa, preneo je Rojters.

Poznato je da njeni fanovi dosta troše na svetlucavu garderobu i aksesoare, kao I na putovanja na kojima prate 34 - godišnju pevačicu.

Evroazijska turneja Sviftove pomogla je lokalnim ekonomijama otkako ju je pevačica započela prošle godine u SAD, navodi Rojters.

Gradske vlasti su povodom koncerata pevačice izdale "Tejlorinu verziju" mape podzemne železnice Londona, pri čemu su na njoj nazivi nekih od stanica promenjeni i nazvani po njenim hitovima.

Gradonačelnik Londona Sadik Kan je ovim povodom na društvenoj mreži X objavio svoju fotografiju na kojoj je ispred stadiona Vembli I otkriva mural sa likom pevačice. On je naveo da se očekuje da će njeni koncerti doneti gradu prihod od 300 miliona funti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA