Sonja prodala luks vilu koju joj je ostavio Lukas: Bivša žena pevača uzela 750.000 evra, a evo gde je uložila

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nekadašnja kuća Vuksanovića važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada

Sonja Vuksanović, nekadašnja supruga folkera Ace Lukasa, navodno je prodala luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi, koja joj je pripala posle razvoda od pevača.

Kako pišu domaći mediji, ona je od ovoga zaradila 750.000 evra i taj novac je uložila u kupovinu dva stana na Novom Beogradu.

Nekadašnja kuća Vuksanovića važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada. Nekretnina je na dva nivoa i ima 200 kvadrata, a u dvorištu se nalazi bazen.

- Nakon razvoda od Ace, Sonja je nekoliko godina živela s ćerkama u toj kući, ali, kao što je poznato, nekretnina s dvorištem zahteva mnogo vremena za održavanje i dosta ulaganja, pa je to bio jedan od razloga zašto je odlučila da je proda. Kupio ju je jedan estradni menadžer. Od dobijenog novca, Sonja je mogla da priušti dva stana - rekao je izvor.

Vuksanovićeva već neko vreme živi s ćerkama u novom stanu koji se nalazi u blizini luksuznog naselja gde ona ima butik. Drugi, koji je na samo nekoliko metara udaljen, kako saznajemo, izdaje. U toj zgradi živi Melina Džinović.

Inače, Sonja veoma drži do enterijera, pa je i nekretninu u koju se preselila sama opremila uz pomoć starije ćerke Sofije, ali je osluškivala i želje mlađe Viktorije.

- Deo nameštaja je prebacila iz stare kuće u novi stan. Lokacija je odlična, prezadovoljna je. Sve joj je blizu i uopšte se nije pokajala zbog svoje odluke da se preseli - završio je izvor.

Podsetimo, Aca Lukas, potvrdio je saznanje Telegrafa da se iselio iz stana u Beogradu i otkrio da se preselio u Sremsku Kamenicu, kao i koliko tamo već živi.

- Super je u Novom Sadu. Par meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom Sadu jedan sekund traje 40 sekundi - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Aca Lukas potvrdio da se iselio iz luksuznog stana u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    22. jun 2024 | 05:53

    A čime se bavi Acina bivša? Šta joj zanimanje...?

  • Тони Б

    22. jun 2024 | 06:30

    Светске звезде купују куће јер су станови само за пословне потребе али наше ,,звезде" су још у фази ,,стан у граду" из времена комунизма!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA