Pevačica se tri puta borila sa rakom, sada progovorila o svom stanju: "Hormoni su mi u problemu"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ona ističe da ju je optimizam nikad nije napustio otkako se bori sa opakom bolešću

Pevačica Bojana Barjaktarević bila je trostruka pobednica "Nikad nije kasno", a njena životna priča nikog nije ostavila ravnodušnim.

Naime, ona je tri puta vodila borbu sa rakom dojke, a sada je progovorila o svom zdravstvenom stanju.

- Kada bi neko jeo onoliko koliko ja jedem, crk’o bi gladan. Ja i ne jedem toliko, meni su hormoni u problemu i oni mi stvaraju taj disbalans. Taj estrogen i progesteron prave mi šou program, ali šta da radim – rekla je Bojana.

Bojana Barjaktarević Foto: Telegraf.rs

Ona ističe da ju je optimizam nikad nije napustio otkako se bori sa opakom bolešću.

- Borim se kao lav! „Nikad nije kasno“ mi je donelo mnogo bolju karijeru i puno više posla tako da se trudim da postignem sve, da odgovorim na sve zahteve. Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja - priznala je Bojana ne skidajući osmeh sa lica, a potom jednom rečenicom izazvala gromoglasan aplauz i neverovatnu emociju u studiju.

- Bila sam na hemoterapijama, sada sam trenutno na zračnoj terapiji tako da primim terapiju i idem na svirku. Ništa nije teško kada se hoće i kada se želi, sve se može.

Podsetimo, Bojana je pre izvesnog vremena ogolila dušu o svom zdravstvenom stanju, ali i svemu onome što joj daje snagu da nastavi dalje.

- Trudim se da ostanem pozitivna i da imam pozitivnu energiju. Krenula sam sa zračenjima, već sam prešla polovinu terapije, ali ima još nekoliko do kraja. Prognoze lekara su dobre, krenuli smo sa rešavanjem problema, pa onda idu obavezne hemoterapije. Kada to rešite, onda idete na redovne kontrole i prati se stanje, da li ima nešto, da li se pojavilo ili nije… Trebalo bi da prođe pet do sedam godina da možete da kažete da ste se izlečili. To vam niko ne garantuje. Jaka volja i želja za životom sve pobeđuje, ja verujem u to - pobednica muzičkog takmičenja, prenosi Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA