Ceci zakazali koncert u dvorani koja je na samo 10 metara od granice sa Hrvatskom: Čak i Hrvati prodaju karte

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Koncert je zakazan za 19. oktobar

Početkom ove godine, zbog sramnih isapda Hrvata, muzička folk diva Svetalana Ceca Ražnatović bila je glavna tema tamošnjih medija, što je izazvalo opštu polemiku u čitavom regionu.

I dok su se nagađale i širile raznorazne teorije, o njenoj navodnoj zabrani, ona je stavila tačku na te priče i u intervju za naš portal otkila šta je istina.

Međutim, nekoliko meseci nakon svega, najavljen je novi Cecin koncert u Sloveniji, i to u hali koja se nalazi samo 10 metara od granice sa Hrvatskom.

Kako se može videti, hala je jako blizu granice koja deli SLoveniju i Hrvatsku, a ono što je još zanimljivije, karte prodaju i Hrvati, odnosno njihov zvanični prodavac karata, ticket.hr.

"Ovako je zanimljivije", jedan je od komentara ispod objave koja je osvanula na društvenoj mreži "x".

Ceca Ražnatović Printskrin: Eventim.hr

Podsetimo, nakon incidenta koji se dogodio početkom godine u Hrvatskoj, kada su pojedinci sebi dali za pravo da "probaju da govore umesto čitave svoje nacije" i uništili nekoliko bliborda u Zagrebu, na kojima su organizatori najvili koncert koji je Ceca održala u Sloveniji.

O navodima da joj je zabranje ulazak u Hrvatsku, Ceca je nedavno govorila upravo za Telegraf:

- Pa nije, kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock - rekla je ona pre nekoliko meseci za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA