Amidžić sada živi ljubav sa Minom: Otkrio u kakvim je odnosima sa bivšim ženama, prve se retko ko seća

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Ognjenu je sa Minom treći brak, dok iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom

Voditelj Ognjen Amidžić u skladnom je braku sa koleginicom Minom Naumović sa kojom je dobio nedavno sina kojem su dali ime Perun.

Ognjenu je sa Minom treći brak, dok iz prethodnog braka sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju. Kako je sada istakao, sa obe bivše supruge ostao je u dobrim odnosima.

- Imam dve bivše supruge, pošto imam dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju - rekao je Ognjen u podkastu "Bunker", pa dodao:

- Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima, naravno, zbog Matije, tako da je to sve korektno.

Voditelj se prisetio i kako je počela ljubav sa Minom.

- Upoznali smo se na razgovoru za posao. Smejemo se danas tome, kad smo se upoznali, ostavila mi je utisak i izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću, pismenošću. Došla je sa nečim što ja dugo nisam video - ispričao je Amidžić.

- Krenuli smo da se upoznajemo sve više, baš sam bio pod izuzetnim utiskom, a stvarno nikad u životu nisam video lepšu devojku od nje. Prvo joj nisam verovao da je prirodna. Od boje očiju, usta, sve. I tako, malo po malo, skapirali smo kao da se znamo ceo život. Nismo bili u fazonu da na sva zvona pravimo tu priču, to se spontano desilo jer nikome to nije bio plan, pa kad se saznalo, saznalo se.

Mina je bila deo prošle sezone "Amidži šoua", gde je vodila poseban segment "Pazi, Mina". Kada je saznala da je u drugom stanju povukla se s malih ekrana i trenutno uživa u majčinstvu. Ognjen nije mogao da odgovori na pitanje da li će se njegova supruga vratiti u emisiju koja ih je i spojila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    21. jun 2024 | 10:44

    Prva zena je bila prava zena i divna osoba ... ova Danijela deluje naredbodavno i ne dopada mi se a ova Mina mira da smanji ova usta i da se manje sminka ...usta su jako ruzna tj prevelika . Lepe zene ima Amidzic .

  • M

    21. jun 2024 | 11:05

    Danijela najlepsa!

  • Aco

    21. jun 2024 | 12:06

    Jedna od najlepsih pesama flamingosa je Danijela to zna,eto i pesmu joj je posvetio to sve govori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA