Finalistkinju Zvezda Granda napali zato što nosi dres Hrvatske! Ona se oglasila: Imam pravo da obučem šta hoću

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Odgovorila na negativne komentare

Antonija Čerkez Printskrin: Instagram/antoniettecerkez

Ovogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Antonija Čerkez otputovala je u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Antonija je na svom Instagram profilu objavila fotografije u dresu reprezentacije Hrvatske, zbog čega se našla na udaru pojedinih iz njene rodne Bosne i Hercegovine.

Ona je iz Širokog Brijega, ali je uvek isticala da je hrvatskog porekla. Na negativne komentare nije htela da ćuti, pa je svima na društvenim mrežama odbrusila.

- Kako nikada ne komentarišete kada pevam "Bosnom Behar", "Je l' Sarajevo gde je nekada bilo" i mnoge druge? Ne razumem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi... Valjda imam pravo da obučem šta god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrediti da se razumemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrieđam s ovom fotografijom? - navela je ona i dodala...

- Daj da prestanemo biti bezobrazni jedni prema drugima. Daj da opet budemo ljudi, ne trebaju nam granice za to. Ne vređam nikoga, volim sve, pevam sve, poštujem sve...Za ovu i mnoge ovakve poruke koju sam dobila od naših Bosanaca i suseda izvan granica - da svakako navijaju za Hrvatsku i ne vide problem u ovom dresu niti vide ikakve provokacije u ovome, ja skidam kapu! Uvek je bilo dobrih ljudi kao i onih koji to nisu. Džaba sve - rekla je pevačica, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Unutra je deo pokojne majke: Pevačica koja je doživela tragediju na ruci nosi posebnu stvar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voli svoje

    21. jun 2024 | 01:29

    Bosna i Hercegovina je nametnuta veštačka tvorevina koju niko sem muslimana ne voli. To je nekad bila srpska banovina u kojoj su uglavnom živeli Srbi i jedan manji deo Hrvata, a onda su pod turskom okupacijom veliki broj njih prešli u islam iz straha, pa je te Srbe poturice Tito proglasio novom nacijom Muslimani, i stvorio nekakvu republiku BiH. Hrvati hoće da budu Hrvati, Srbi hoće da budu Srbi, a muslimani ako ne žele da budu ono što jesu-Srbi onda neka ne teraju ostale da budu neka izmišljena nacija kao oni. Ako već nisu hteli ni da budu Jugosloveni i ostanu u SFRJ onda nemoj ni Srbe da teraju da budu nekakvi Bosanci. Republika Srpska da se odvoji i pripoji Srbiji, Hrvati iz Hercegovine Hrvatskoj, a muslimani neka budu šta hoće, neka žive u Islamskoj državi koju su pokusali svima da nametnu.

  • Realnost

    21. jun 2024 | 09:10

    Опустите се људи, све ће то бити небитна прошлост кад све опет буде Србија!!! Бити ће то прва краљевина у свету у којој краљ неће бити чивек и чији ће престо припадати само једном једином истинском Краљу, Господу Богу!!!

  • aaaaa

    21. jun 2024 | 05:57

    Ako vam je lakse i ovi nasi Rkani nose dres Hrvatske a izbegli su odande....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA