"Srbija takve treba da proglasi za blago od nacionalnog značaja": JK uputila najnežnije reči Snežani Savić

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Priznala šta je njena majka Divna govorila o glumici

Pop diva Jelena Karleuša otkrila je sinoć, na jednom prestižnom događaju, da je glumica Snežana Savić, po njenom mišljenju, najlepša Srpkinja.

- Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić, ona je klasična lepotica kao Monika Beluči, ali pre nje. Otprilike ta slovenska, srpska lepota, to je nešto što mislim da se izuzetno ceni - izjavila je Jelena.

Snežana joj je uzvratila komplimentima, a u izjavi je pomenula i Jeleninu majku, Divnu Karleušu.

- Iznenađenje i za mene, hvala joj lepo! Poznavala sam njenu majku Divnu, a znam i nju iz vremena kada je počinjala karijeru. Oduvek sam izražavala simpatije prema njoj, a tek sada... Kada je već velika zvezda. Oduvek sam je izdvajala i smatrala je osobom koja ima najviše stila na estradi. Čak sam i jednom prilikom, negde u društvu, rekla: "Šteta što nju ne pošaljemo na 'Evroviziju!'" Jelena pleni svojim izgledom gde god se pojavi, i to ne može niko da ospori. Smatram da je sve to negde uzvratno... Čudno je to, znate... To su neke energije da, kada se vama neko dopada u smislu izgleda, onoga što radi i kako to radi, eto uvek dobijete određeni "fidbek" - izjavila je glumica Snežana Savić za Informer.

Karleušu su oduševile Snežanine reči, zbog čega joj se još jednom javno obratila:

- Kako je lepo rekla... Inače, kad je već spomenula  moju mamu, setila sam se kako je Divna pričala da je Snežana i jedna od najduhovitijih žena koje je upoznala i još puno puno lepih opisa za nju. Volim žene kao što je Snežana Savić, urođena damska nežnost, smirenost, maniri, ton glasa, arhaična lepota, one su izumiruća vrsta, potisnuta pred najezdom mutant kornjača. Skoro sam pa sigurna da žene kao ona u ovom društvu ne mogu biti srećne ni dovoljno voljene - napisala je Jelena Karleuša u priči na Instagramu.

Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša stigla na izbor za Mis Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grujica

    21. jun 2024 | 06:51

    Snezana Savic, prirodna lepotica, produhovljena, sa harizmom, toliko je pozitivna da ti ulepsa dan, kada je ugledas! I, jos nesto, jedna je od retkih, pored Tanje Boskovic na kojoj je sve - prirodno!!! Snezana nosi svoju lepotu, toliko prirodno da to nije moguce odglumiti, niti uvezbati. Najveca steta je sto se nije vise puta ostvarila kao - majka!

  • Nada

    21. jun 2024 | 00:07

    Vi, Snezana sigurno niste znali ko ste i sta ste dok vam jedna ,, diva,, karleusa to nije objasnila, isto vazi i za siru javnost

  • Ivan

    21. jun 2024 | 08:32

    Ja tebi serdare ti meni vojvodo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA