Jovana Jeremić se oglasila povodom brutalnih komentara Radeta Bogdanovića na račun fudbalera: "Ja ga..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Dala svoje iskreno mišljenje

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno (1:1) sa Slovenijom u drugoj utakmici grupne faze Evropskog prvenstva, tako da je zadržala svoje šanse da se plasira u osminu finala.

Stručni konsultant na RTS, Rade Bogdanović, analizirao je igru Srbije, te istakao da naš tim nema dovoljan kvalitet i da ne može da igra sa dvojicom napred.

- Ti imaš problem, jer nemaš kvalitet! Nemamo kvalitet da iznesemo loptu iz faze odbrane napred. Videli ste Slovence, izašli su u presing, oduzeli dve lopte, imali dve stative. Šta ćemo kada dođu ale, a mi se patimo tri godine, krvarimo, je li tako, jeste. Nemamo krilne igrače, govorimo da možemo da igramo sa dva, a ja govorim da ne možemo, jer dvojicu neradnika u odbrani ne možeš da trpiš. Jednog da, ali dvojicu ne. To se i danas videlo. Nisu igrači koje možeš da nateraš da igraš odbranu. Ja vam kažem da nisu igrali, prolazili su, da ne nabrajam situacije i minute. Jako puno igrača koji su igrali, a pod znacima navoda su ofanzivni, oni traže zonu komfora. Tamo gde mogu da se okrenu, da budu u TV kadru. Moraju da shvate da kada želiš pobedu, da moraš da ideš u zonu, gde treba da igraš - rekao je Bogdanović u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje".

Posebno je besan bio na Milinković-Savića, kog smatra glavnim krivcem za gol.

- Gledajući ovih 45 minuta, jako je to loše sa strane Srbije, da se ne zavaravamo, ovaj poslednji gol, hvala Bogu pao je na kraju iz prekida. Sve opasno što je došlo iz prekida, samo po sebi je opasno kada lopta dolazi u peterac, ali smo na momente loše izgledali, imali smo sreće da postignemo gol. Kao što je Aca rekao, ako budemo ovako igrali sa Dancima, crno nam se piše. Ako budemo igrali... Ovo je jedna ekipa, mi smo to najavljivali, jako ofanzivna, iz jedne akcije tečne su napravili jednu šansu. Nema nikakve ofanzive tu. Druga stvar, kod izmena, ja sam tog Milinković-Savića izvređao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Čuj čovek tek ušao, a trči kao baba za desnim bekom kad smo primili gol. Ne možemo da pričamo o izmenama vanserijskim. Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću - rekao je Rade Bogdanović.

Ovo su samo neki od njegovih oštrih komentara, a voditeljka Jovana Jeremić složila se sa njim.

- Reći ću jedno i potpisujem! Rade Bogdanović je Bog komentarisanja fudbala. Ja ga obožavam - istakla je voditeljka jutarnjeg programa u objavi na Instagramu.

Jovana Jeremić Foto: Instagram/jeremicjovana

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić pročitala poruku koja joj je stigla u pauzi od snimanja: "Željko svoju kesu odreši"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA