Snežana Savić o Karleuši i izjavi da je ona najlepša Srpkinja: "Oduvek sam je izdvajala! Pleni izgledom"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Uzvratila pevačici komplimentima

Pop diva Jelena Karleuša bila je predsednica žirija na Izboru za Mis Srbije, a tom prilikom izjavila je da je glumica Snežana Savić, po njenom mišljenju, najlepša Srpkinja.

Kako je Jelena istakla, smatra da Snežana poseduje pravu, srpsku lepota.

- Prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić, ona je klasična lepotica kao Monika Beluči, ali pre nje. Otprilike ta slovenska, srpska lepota, to je nešto što mislim da se izuzetno ceni - izjavila je Jelena Karleuša.

Ovim povodom oglasila se i glumica, koja je u prvi mah bila iznenađena, a zatim Jeleni uzvratila komplimentima.

- Iznenađenje i za mene, hvala joj lepo! Poznavala sam njenu majku Divnu, a znam i nju iz vremena kada je počinjala karijeru. Oduvek sam izražavala simpatije prema njoj, a tek sada... Kada je već velika zvezda. Oduvek sam je izdvajala i smatrala je osobom koja ima najviše stila na estradi. Čak sam i jednom prilikom, negde u društvu, rekla: "Šteta što nju ne pošaljemo na 'Evroviziju!'" Jelena pleni svojim izgledom gde god se pojavi, i to ne može niko da ospori. Smatram da je sve to negde uzvratno... Čudno je to, znate... To su neke energije da, kada se vama neko dopada u smislu izgleda, onoga što radi i kako to radi, eto uvek dobijete određeni "fidbek" - izjavila je Snežana Savić za Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša stigla na izbor za Mis Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada Kruševac.

    21. jun 2024 | 05:39

    I ja sam istog mišljenja kao i Jelena oduvek Snežanu volim i kao glumicu i pevačicu sa prefinjenim manirima a lepo je što je jedna mlada svetska diva to rekla takođe o Jeleni sve najbolje bravo dušo.

  • Sujeta

    21. jun 2024 | 11:59

    Ti meni vojvodo, ja tebi serdare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA